Мітинг “За справедливий вирок живодеру Ведулі” (частина друга) – 22 лютого 2012 р

Друга акція “За справедливий вирок живодеру Ведулі”.

Дата та час: 22 лютого 2012 року, 13:30.
Місце: Київ, вул. Жилянська, 142, Святошинський районний суд.22 лютого 2012 р. у Святошинському районному суді м. Києва розпочнеться друге засідання по справі київського маніяка та живодера 19-річного Олексія
Ведули, який з особливою жорстокістю та цинізмом вбив понад 100 безпритульних собак, знімав свої злочини на відео та розміщував ці кадри в інтернеті.

Акція супроводжуватиме друге засідання суду у справі зооманіяка Олексія Ведули та його спільника Романа Полібіна.

22 лютого 2012 року, о 14.30 почнеться друге судове засідання у справі київського маніяка-садиста Олексія Ведули та його спільника Романа Полібіна. Суддя – Косик Людмила Григорівна. Зверніть увагу: це буде розгляд справи по суті. Цього дня можливе проголошення вироку.

Під час засідання перед будівлею суду пройде акція на підтримку справедливого вироку маніякові та його спільникові: “За справедливий вирок живодеру Ведулі!”.

Акція почнеться в 14.00 і триватиме до закінчення судового засідання. Ця акція буде ще чисельнішою, ніж попередня, оскільки після першого судового засідання завдяки резонансу у ЗМІ та соціальних мережах про злочини Ведули та Полібіна дізналася велика кількість людей, які не мають прямого відношення до захисту тварин.

Запрошення взяти участь в акції були розіслані зіркам українського шоу-бізнесу, деякі з них вже підтвердили свою участь.

Люди приведуть своїх собак, багато їх яких народилися на вулиці, а деякі – назавжди залишилися інвалідами після жорстокого поводження з боку людини. Тварини, що втратили лапу, хвіст, вухо або око, прийдуть разом зі своїми господарями вимагати справедливого вироку шкуродерам. Щоб і підсудні, і ті вбивці тварин, які ще залишаються на волі, зрозуміли, що такі злочини не будуть залишатися безкарними.

На згадку про тварин, яких до смерті замучив Ведула за сприяння Полібіна, пройде хвилина мовчання. Люди в перших рядах запалять лампадки і візьмуть до рук фотографії вбитих тварин. Люди у задніх рядах одягнуть реалістичні маски цуценят, що стали жертвами садистів.

Акція організована Facebook-рухом “Земляни” і Громадською ініціативою “Форум захисту безпритульних тварин України”.

Одночасно з акцією в Києві відбудеться акція в Парижі. Французькі зоозахисники та небайдужі громадяни проведуть пікетування посольства України у Франції з вимогами припинити вбивства безпритульних тварин в Україні і засудити Ведулу та Полібіна до максимального терміну позбавлення волі.

Детальніше про скоєні злочини. http://obozrevatel.com/crime/%E2%80%8Bkak-obozrevatel-vyichislil-kiev%E2%80%8Bskogo-manyaka.-chast-2.-foto-v%E2%80%8Bideo-shok.htm

Скачати фото і відео, відзняті Ведулою та Полібіним, можна тут. http://www.sendspace.com/file/%E2%80%8Bhmhb6s

Наші вимоги:

1. Засудити громадян Ведулу та Полібіна до максимального терміну покарання, передбаченого статею 300 Кримінального Кодексу України “Ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ
насильства і жорстокості” – 5 років позбавлення волі;
2. До Верховної Ради: внести зміни до Кримінального Кодексу України з метою зробити покарання за знущання над тваринами більш жорстким (наразі стаття 299 “Жорстоке поводженння з тваринами” передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців);
3. До МВС: розслідувати діяльність организованих злочинних угруповань, що ведуть фізичне знищення безпритульних тварин, координують свої зусилля в інтернеті, зокрема на сайті vreditelyam.net, а також
пропагують насильство та жорстокість; звернутися до Інтерполу щодо блокування цього злочинного інтернет-ресурсу;
4. До всіх органів влади: зупинити екстремістський рух, що набирає обертів в Україні та закликає до насильства щодо тварин та осіб без постійного місця проживання.

Контактні особи:
Юлія Остромогильська: +38 067 909 16 53;
Анастасія Малишева: +38 097 2 349 349;
Вікторія Світлова +38 050 669 52 29.
http://www.facebook.com/events/324416610937953/