На хабарі затримано секретаря Винниківської міськради, свободівця Ігоря Мойсеєнка

23 лютого правоохоронці на хабарі затримали секретаря Винниківської міськради Ігоря Мойсеєнка.

Як повідомило поінформоване джерело ZAXID.NET у правоохоронних органах, секретар вимагав 8 800 доларів хабара.

Джерело додало, що окрім секретаря затримано ще двох осіб.

Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Водночас інше джерело в правоохоронних органах припустило, що хабар вимагали за виділення земельної ділянки. Один із затриманих – начальник управління земельних ресурсів Винниківської міської ради. Зараз на місці події працюють слідчі.

Додамо, що Ігор Мойсеєнко був обраний депутатом Винниківської міської ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у 2010 році. Згодом депутати міської ради обрали Мойсеєнка секретарем ради.

httpv://www.youtube.com/watch?v=V_hW6bT1Gx8

ZAXID.NET

A propos Дмитро Пилипець 250 Articles
Громадський активіст

5 Commentaires

  1. Це об’єднання “Сволота” з самих хапуг-горлопанів.

  2. Якщо правда – провести з”їзд партії та переобрати голову.

  3. Виглядає. що ще навіть кримінальної справи не порушено, а судді полулісти вже й вирок винесли. Віз поперед коня ЗНОВУ! Панове, витримайте з поспішними висновками. Очевидно, якщо цей син Мойсея ( от співпало :-) ) насправді вимагав і взяв хабар, то туди йому і дорога, але, якщо це чергова провокація, тоді як? Прусаківський рейтиг падає значно швидше, ніж гравітаційне притягання. От треба закрутити щось компроментуюче. “Свобода” їм оскомою набилася.

    Комусь треба вірити, бо за інших обставин навіть жити втрачає зміст. Запитання лише КОМУ ВІРИТИ. Варто б почути думку Тягнибока, бо він неодноразово заявляв, що тим його партія відрізняється від інших, що бере відповідальність за вчинки кожного.

  4. Доки не буде доказів вірити не можна! Коли проходить таке затримання ведеться оперативна зйомка. Де вона? Де показані гроші з написом “хабар”, як це завжди робиться?
    “Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи.” – а хіба якщо “На хабарі затримано” то це не привід зразу відкрити кримінальну справу?… + свідчення людей які його особисто знають- НЕ ВІРЯТЬ!

Les commentaires sont fermés.