«Зірки поруч!» – урочисте закриття проекту «Шлях дітей»

26 січня відбулось урочисте закриття проекту «Шляху дітей» організації AIESEC, в рамках якого рамках протягом грудня та січня волонтери-стажери із 6 країн (Індонезія, Бразилія, Греція, Індія, Південна Корея, Сербія) навчали англійської мови, здійснювали віртуальні подорожі Україною та проводили захоплюючі тренінги для дітей із шести дитбудинків та дитбудинків сімейного типу Києва та Київської області.

«Зірки поруч!» – невипадкова назва заходу, що відбувся в «l’Kafa cafe lounge karaoke», адже на наше запрошення відгукнулись популярні українські виконавці Діма Каднай та Маша Собко, з якими діти із дитбудинків сімейного типу – родин Юсан, Гедз та Хуторних мали можливість заспівати в караоке улюблених пісень, спілкуватись і по-справжньому весело провести час. Окрім того, партнери проекту «Шлях дітей» приготували для дітей безліч несподіванок: друкарня «Холод» – чудові сертифікати учасника проекту та подяки, журнал «Рыболов-Украина» &#82! 11; журнали та книги, фабрика «Поліграфіст» – прекрасні зошити, блокноти, альбоми, мережа ресторанів «l’Kafa» – ласощі європейської та східної кухні.
Звісно, захід не міг відбутись без теплих слів волонтерів, що як учасники програми стажувань AIESEC, приїхали в Україну, аби проводити з дітьми інтерактивні заняття англійською мовою, розвивати творчі здібності та комунікативні навички дітей, і, звісно, допомагати повірити, що зірки поруч.
Хоча проект за участю іноземних волонтерів офіційно завершений, співпраця з дитбудинками не припиняється, тому запрошуються небайдужі люди, котрі хотіли б поділитись власним досвідом та навичками, провести цікаві заняття з дітьми-учасниками проекту ”Шлях дітей”. Просимо звертатись за наведеними нижче контактами.

Для довідки: «Шлях дітей» – це соціальний проект для дітей з дитячих будинків, організатором якого є міжнародна молодіжна організація AIESEC. Організація AIESEC-Київ проводить проект у Києві та Київській області 5-й рік поспіль.
Метою урочистого закриття проекту «Шлях дітей» 2011/2012, в першу чергу, було подякувати юним учасникам проекту за прекрасну співпрацю, а також привернути увагу суспільства до проблем дітей-сиріт, спонукати благополучні сім’ї всиновлювати дітей з дитячих будинків.
Анастасія Дубчак: anastasiya.dubchak@aiesec.net, 0939372938