Нехай буде суд!

До уваги представників ЗМІ

Наш колега Андрій Пясецький, по-звірячому побитий водієм Лексус АА2273ВР, зараз перебуває в лікувальному закладі з попереднім діагнозом “епідуральна гематома”. Лікарі проводять обстеження, досліджуючи тяжкість ушкоджень, остаточний діагноз буде встановлено пізніше.

Сьогодні Сергій Ларкін (Ларсон), який підтвердив свою причетність до конфлікту у ЗМІ, влаштовує прес-конференцію, та повідомляє, що запросив на неї А. Пясецького. Навіть за бажання бути присутнім на цій прес-конфернції, Андрій не може собі цього дозволити через стан здоров’я. На даний момент потерпілий не залишає лікарняного ліжка. Інформація про те, що “передбачається участь іншої сторони” не відповідає дійсності.

Андрій Пясецький був доставлений в лікарню швидкої медичної допомоги 3.04 після побоїв нанесеним йому водієм автомобіля, якого силами спільноти Facebook було ідентифіковано, як Сергія Ларькіна. За словами очевидців, 3 квітня Ларькін пересувався на авто “Лексус” АА2273ВР і близько 17.50 на розі бульвару Лесі Українки та вулиці Щорса у Києві мало не спричинив наізд на пішоходів, намагаючись на швидкості заїхати на тротуар. Потерпілий намагався зробити водієві зауваження. Вийшовши з авто Ларькін наніс Пясецькому удар в голову, від чого потерпілий втратив свідомість. Ларькін сів у авто і залишив місце злочину.

Спільнота у соціальній  мережі Facebook, утворена як реакція на побиття невинної людини, добивається порушення кримінальної справи і суду над особою, що вчинила цей злочин.

НЕХАЙ БУДЕ СУД!

Додаткова інформація:

Адвокат потерпілого – Євгенія Закревська

050 910 17 96

Координатор групи “АА2273ВР” у Facebook Тарас Ратушний

098 836 60 00