Який він, львів’янин? (Інфографіка)

Існує безліч уявлень про львів’ян: чи то уявлень львів’ян самих про себе, чи то уявлень іногородніх та іноземних гостей про мешканців нашого міста. Якими ж є львів’яни? Скільки їх? Яким є їхній середній вік? Яку частку доходу вони витрачають на харчування та зі скількома сусідами спілкуються? На ці та багато інших запитань Ви знайдете відповіді у інфографіці «Соціальний портрет львів’янина».

«Вже протягом двох років Інститут міста проводить різноманітні соціологічні дослідження на різноманітну тематику. З кожним наступним дослідженням ми отримуємо все більше інформації про те, якими є львів’яни: чого прагнуть та остерігаються, як живуть та сприймають ті чи інші ситуації у місті», – розповідає керівник програми аналізу та досліджень Інституту міста Мар’яна Малачівська.

«Для даного матеріалу було використано результати соціологічних досліджень за період з червня по грудень 2011 року та статистичні дані станом на 1 січня 2011 року», – повідомила аналітик програми аналізу та досліджень Гунько Олена.

На рахунку Інституту міста більше 30 досліджень, зосереджених на різних аспектах якості життя міста. На даний час команда працює над розробкою методології для комплексного дослідження якості життя Львова, яке дозволить оцінити динаміку змін задоволення мешканців різними аспектами життя міста та дозволить визначити найбільш важливі питання, які потребують першочергової уваги міської влади.

Якість життя мешканців є першим пріоритетом Комплексної стратегії розвитку Львова до 2025р. і головним завданням міської ради.

Клікніть на зображенні для перегляду оригінального розміру Інфографіки.

Джерело: Інститут міста

A propos Дмитро Пилипець 250 Articles
Громадський активіст