«Підприємницький клімат: знову «покращення»?»

25 травня о 15 годині в Пресс-центрі “Paritet” (Одеса, пер. Семафорний, 4, торговий центр «Середньофонтанський», 3-й павільйон, 2-й поверх) відбудеться круглий стіл «Підприємницький клімат: знову «покрашення»?». Круглий стіл організований Центром соціально-економічних досліджень CASE Україна і відбудеться за підтримки цілої низки одеських організацій та експертів. Серед учасників – виконавчий директор CASE Україна Дмитро Боярчук, провідний експерт Володимир Дубровський, головний редактор інтернет видання Odessa Daily Леонід Штекель, правозахисник та громадський діяч Фелікс Кобринський.

Люди, які не займаються бізнесом, часто не вважають створення сприятливого ділового клімату чимось важливим для себе особисто – мовляв, це потрібно підприємцям, то нехай вони самі за себе борються. Навіть більше, зустрічаються ще люди, які щиро вважають, що підприємці нічого корисного не роблять, а просто паразитують. Насправді це ми, споживачі та наймані працівники, найбільше зацікавлені у покращенні ділового клімату. Оскільки там, де бізнес легко започаткувати та вести, збільшується конкуренція за нас, споживачів та працівників.

Також під час круглого столу відбудеться презентація проекту «Популярна економіка: моніторинг реформ», який реалізується Центром соціально-економічних досліджень CASE Україна й підтримується Інститутом відкритого суспільства. Основна мета проекту, як заявляють його учасники – винести кваліфіковану дискусію про розвиток держави за вузьке експертне коло, та побудувати «розмову з громадськістю».

Контактні особи – Дмитро Крикун +38050 3571033, dkrykun@prhouse.com.ua
Наталя Красненкова +380674655426, krasnenkova@prhouse.com.ua
Контакти у Одесі: тел.:+38 048-722-31-08, +38 050-392-82-20, +38 066-76-110-56, e-mail: Julia@paritet-info.com

A propos Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.