Лист-звернення до жінок. Негендерний, проте – сильний

Лист-звернення
до жінок, сини чи чоловіки яких сьогодні знаходяться на службі в лавах МВС, СБУ та служать в Армії.

Ми, жінки України, звертаємося до Вас та просимо пояснити своїм синам , братам та чоловікам, що влаштовуючись на службу до вищезгаданих органів вони присягалися. що будуть служити та захищати народ України, який є єдиним джерелом влади в Країні, а не купці шахраїв при владі.
Що, порушуючи Присягу, вони порушують основний Закон Держави- Конституцію України.
Всі ми добре бачимо, що відбувається в нащій країні. Ще зовсім недавно ми були впевненні,що ми дуже наблизилися до тієї межі,за якою вже неможливо залишатися людиною і жити. Зараз же ми переступили ту межу. Звірячі гвалтування, вбивства, загибелі під колесами мажорів, неможливість висловити будь-яку думку, яка є опозиційною по відношенню до влади. І це лише короткий перелік того,що стало щоденним життям українського суспільства.
Жінка-символ життя, весни і кохання. Вона дає життя і є берегинею родини. І в час, коли біда приходить в домівку, жінка стає і бере на себе відповідальність за родину.
Зараз біда постукала у двері нашої рідної країни, увійшла до неї, крокує вулицями наших міст, сіл і селищ та впритул наблизилася до кожної домівки.
Якщо ми з Вами не були настільки відповідальними, щоб зупинити її на порозі країни, то зараз ми повинні зупинити її перед порогом кожної нашої домівки і не впустити Звіра, який може обездолити наші родини.
Крім того, ми всі – народ України – не можемо допустити такий великий гріх – коли брат іде на брата! Це не гідно людині взагалі!
Треба схаменутися і отямитися!
Адже велика більшість народу України доведена цією владою до розпачу та повного зубожіння!
Так не гідно бути людині!
Кого вони захищають?
Чому підіймають руку на своїх же братів та сестер, які виходять на вулицю (згідно з Конституцією України) захищати свої права?
Як вони можуть з цим жити?
Адже, виконуючи злочинні накази узурпаторів, вони самі стають злодіями.
Народ такого не пробачає!
Тож, просимо Вас, донести наше велике прохання до своїх синів та чоловіків.
Тільки морально згуртувавшись, ми зможемо стати цивільним народом, зможемо стати дійсно демократичною Державою.
За законами Матері-природи жінка сильніша чоловіка. Саме на жінку покладена відповідальність за дітей та родину. Саме жінка є символом самопожертви.
Нам, жінкам України,дуже соромно за ту кількість зрадників, яка сьогодні існує в Державі!
Адже це ми з Вами повинні були з материнським молоком, з самого малечку, прививати їм любов до людей та до своєї Батьківщини.
Тільки ми з Вами, всі разом, повинні тепер покласти цьому безглуздю і сорому край!
Просимо Вас приєднатися до жінок України, які відчувають свою відповідальність і не можуть залишатися байдужими в тій ситуації, яка склалася. Зараз, як ніколи, ми повинні стати єдинні в цій роботі і цеглинка за цеглинкою будувати наше майбутнє. Нам потрібна Ваша мудрість і допомога.
Якщо ми не зробимо цього зараз- завтра може бути пізно! Ми не повинні дати статися біді!

З великою повагою та надією на Ваше порозуміння- Жіночий Рух “За вільну Украіну” Лідер Руху – Раіса Шматко

A propos Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.