Німецько-Українські культурні діалоги. 12 липня

Шановні добродії!

Запрошуємо Вас взяти участь в Шляхетському соймикові, що відбудеться з нагоди продовження Німецько-Українських культурних діалоґів.

Шляхетне зібрання 12 липня 2012 року на свято Апостолів Петра і Павла скликається на честь приїзду високоповажного гостя, живої леґенди Баварії та цілої Німеччини, чемпіона світу, дворазового олімпійського чемпіона з лещатарства (великого слалому), директора і засновника музею Баварської архітектури та побуту, батька трьох дітей і сім”янина Маркуса Васмаєра та його вірної і надійної опори у всіх справах- дружини Бріґіти.

В програмі вечора: розмова на тему “Щирий космополітизм або де межа культури, амбасадором якої я є?” А також відбудеться показ фільму про винуватця нашого зібрання; вітальні виступи від гуртів “Гуляйгород” та “Хорея Козацька”; старовинні українські та німецькі танці. Ведучі- модератори Вікторія Щербань та Тарас Компаніченко. Перекладає Людмила Ковтуненко.

Приймає Музей книги та друкарства України. Запрошуємо шляхетних серцем! І нагадуємо, що наш Шляхетський соймик відбудеться о 19-30 12.07.2012 (четвер) у приміщенні Музею книги і друкарства України. Адреса музею: вул. Івана Мазепи, 21.

Вхід вільний. Музей книги і друкарства України на мапі Києва: http://goo.gl/maps/wAT5 http://goo.gl/maps/WF4c (пункт А – центр. вхід до Лаври, пункт В – Музей) Анонс події: https://www.facebook.com/events/419704778080867/