Центр надання адміністративних послуг запрацює при Городнянській РДА

3 липня 2012 року в приміщенні Городнянської РДА відбулась презентація проекту “Покращення якості надання адміністративних послуг замовникам шляхом створення та діяльності ЦНАП при Городнянській РДА”, що реалізується ГО «Громадська Рада» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Створення зручних і доступних умов для отримання громадянами адміністративних послуг має стати одним із головних завдань для влади. Адже саме за якістю наданих послуг кожен громадянин оцінює турботу держави про нього та рівень поваги до його прав та гідності.

Усвідомлюючи необхідність покращення якості надання послуг замовникам через вдосконалення роботи органів виконавчої влади для задоволення законних потреб жителів Городнянського району, керівництво Городнянської районної державної адміністрації звернулось з пропозицією до нашої організації допомогти організаційно та методично у створенні Центру надання адміністративних послуг.

Даний проект зі створення Центру надання адміністративних послуг при Городнянській РДА стане першим ЦНАП в Україні при РДА та зразком для подальшого впровадження системи надання якісних послуг виконавчими органами як в Чернігівській області, так і в Україні.