Незважаючи на зусилля міліції, мешканці Миколаївщини дізнались, чому не можна голосувати за регіонала Наконечного

Як вже повідомлялось, миколаївська акція всеукраїнської кампанії “Помста за розкол країни” по поширенню листівок із закликом не голосувати на парламентських виборах за Партію регіонів та її кандидатів в мажоритарних округах наштовхнулась на численні перешкоди з боку міліції.

Слід зазначити, що такої ” пильної уваги”  до поширення антивладних листівок з боку правоохоронців не зустрічали ще ні донецькі, ні луганські, ні одеські активісти кампанії, де чисельно переважає кількість виборців, які традиційно голосували за Партію регіонів, і які зараз незадоволені відсутністю обіцяного покращення, дуже позитивно сприймають листівки проти діючої влади та її кандидатів.

Нагадаємо, що вчора в Миколаєві на розклейку листівок вийшло 16 активістів, але 3-и групи з 4-х, на які поділились молоді люди, майже одразу було затримано працівниками міліції. Шістьох активістів було доставлено до райвідділу, і на них було складено протоколи про начебто порушення ст 152 КУпАП. В одного активіста – Віталія Іванчука – правоохоронці незаконно  зняли відбитки пальців (інформація про двох активістів у попередньому повідомленні виявилась помилковою).

В підсумку зусилля миколаївських правоохоронців виявились марними,  і їм не вдалося ані налякати активістів, ані зупинити поширення листівок у місті.

Після того, як всіх затриманих вчора було випущено з Заводського райвідділу міліції, молодь продовжила розклейку листівок не тільки в Миколаєві, але й навідалась в місто Очаків, яке входить до округу No127, в якому балотується регіонал Володимир Наконечний.

Нагадаємо, що метою кампанії “Помста за розкол країни” Нагадаємо, що метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих політичних сил та окремих депутатів, які замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, голосували за прийняття законопроекту “Про засади державної мовної політики”. Вони намагаються розколоти країну і зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Долучитись до кампанії “Помста за розкол країни” можна, заповнивши анкету: http://vstavay.info/yak-ya-mozhu-dopomohty/

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

PayPal: Oksana24@live.com