Не зважаючи на затримання і суди, активісти кампанії “Помста за розкол країни” продовжують поширювати листівки в Сімферополі

Після того, як в Криму відбулася низка затримань активістів кампанії “Помста за розкол країни” з подальшим винесенням судових рішень проти них, молоді люди змінили тактику поширення листівок, оскільки під час затримань є ризик втратити велику частину накладу, яка може бути конфіскована міліцією.

Тепер листівки із закликами не голосувати за Партію регіонів та Віталіну Дзоз поширюють не в центрі міста на очах у всіх, а по житлових будинках в поштові скриньки. Правда, про це швидко донесли місцевій владі, і одного дня активісти ледь відірвалися від автомобіля, який всюди слідував за ними в очікуванні, коли вони почнуть процес поширення (скоріш за все в авто знаходились правоохоронці в цивільному, які мали затримати активістів, як тільки ті почнуть поширювати листівки). Також на вокзалі у камері схову, де приїжджі активісти кампанії залишили свої речі (листівок серед них не було), був виявлений папірець, який засвідчував, що камеру нібито “помилково відкривали”. Після цього активістам довелося при численних свідках з числа місцевих прихильників перебирати всі речі прямо біля камери схову так, щоб не залишити відбитки пальців на можливих “чужих речах”, які могли “випадково” опинитися в їхніх сумках. На щастя, нічого чужого у власних речах активісти не виявили.

Метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади осіб, які замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагаються розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Долучитись до кампанії “Помста за розкол країни” можна, заповнивши анкету: http://vstavay.info/yak-ya-mozhu-dopomohty/

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

PayPal: Oksana24@live.com