Олександр DADDY Попов:Keep on moving

Знову не спиться. Нерви? Вік?
Аби потрапити на балкон на перекур треба йти через мамину кімнату – ну, така в нашій довоєнній оселі дивна географія. Матуся, якій 80 років, із захватом дивиться National Geographic про циліндри фараона!!!
Виявляється, що співвідношення ядерної ваги трьох металів, з яких складаються ці циліндри, дорівнює 1, 698 і якщо їх взяти в руки, то вони згодом починають додавати тілу життєвої енергії – знання фараонів дотягнулися до нас крізь віки аби ми не зупинялися, позбавлені життєвої енергії.
Моя мама, дякуючи Богові, не зупиняється. Єдиним на сьогодні доступним для неї способом – супутниковим телевізором – вона надалі познає світ. Вона рухається вперед.
«Куточок Януковича», який з‘явився в школах Дніпропетровщини старанням недолугого совка Вілкула, якого непорозумінням призначили очільником області – це навіть не зупинка часу. Це крок назад.
Весь світовий приклад закликає: суспільство, агов!!! Не зупиняйся!!!!
Колгоспне мурло спробувало зупинити сусідню Білорусь – у суспільстві задуха і прихована заздрість до тих, хто на волі.
Гебешне мурло в іншій сусідній країні (ось поталанило нам із сусідами) підкупом та шантажем сколочує те, що здохло 21 рік назад – смердючий кирзою СРСР.
Воно все довго не проживе. Воно ще спотворить сотні, а може тисячі, життів, але Час не сприймає зворотного відліку.
Це у сусідів.
Ми ж маємо найпотворнішу спробу – такого не було ще жодного разу в історії. Об‘єдналися «вода и пламень, лед и камень» – комсомольці та крадії з хуліганами, по яких плаче 206-та, частина 2 старого КК.
«Владимирський Централ», пся крев? – Орда з ярликами на княжіння та «кормлєніє».
Процес «бронзовіння» влади януковичів йде так швидко, як зміна сезонів цього року. На дворі кінець літа, а вранці вже варто одягати куртку. На календарі ХХІ сторіччя, а варто очікувати «чорних фар» біля воріт.
Тільки даремно сподівається єнакіївський Господар, що нарід такий самий заляканий, як у 33-му чи 37-му. На відміну від наших предків нам втрачати немає чого – все покрав ще совок, а 19-й, 20-й та 21-й роки Незалежності остаточно «покращили» наше життя аж до «стабільності». І ми маємо досвід Майдану.
Хам хоче нас всіх завести назад, у позавчора – у часи свого патрона космонавта Бережного, в часи своєї юності з вкраденою шапкою в руках, а ми хочемо в просте і невибагливе європейське сьогодення, де людина у законослухняному суспільстві своєю працею забезпечує собі та родині ДОСТОЙНЕ існування.
Чуєш, Хаме?
Достойне!
Люди, аби нація та держава вижили, ми мусимо йти вперед! Все далі й далі від кремлівських стін, від курантів хрінових на годину раніше 31 грудня до СЕТ. Від Діда Мороза ближче св.Миколая. Від охвіційно-заскорузлого «З Новим Роком» до щасливого співу «Нова Радість стала». Від розпачу до віри. Від сов‘єтів до України.
Давайте будемо рухатись вперед, а не ВПЕРДЕ.
Don’t stop!
Keep on moving

1 Commentaire

  1. ДЯКУЮ, ОЛЕКСАНДРЕ DADDY ПОПОВ! Нам потрібно більше наполягати на тому, що для народу краще і потрібно. Нас багато , а іх пучка. Так, абсолютно, хамові треба вказати чи пригадати, що він хам. І скільки б маєтеків ненаграбував, яку б колекцію чогось не пригріб. ВІН НАЗАВЖДИ ЗАЛИШИТЬСЯ ХАМОМ. Примітивним,обмеженим, усіма зневаженим, пересічним хамом. Його власні діти прокленуть, бо оте пануваннячко скоро закінчиться. Він навіть у сні не може наснити собі цього як усе буде. ВПЕРЕД!

Les commentaires sont fermés.