Паранормальне: на Дніпропетровщині зникають прокуратури

Help! Розшукуються зниклі прокурори.

Ще 17.04.12 прокуратура м.Дніпропетровська була на місці і (що засвідчується зворотним поштовим повідомленням), отримала звернення “Майдан-Моніторингу” щодо неправомірного (більше про це – тут, п.2) затвердження виконавчим комітетом Дніпропетровської міської ради власного акту з питань організації і проведення мирних зібрань.

За Законом України “Про звернення громадян” відповідь мала б бути надана протягом 1-го місяця. Але відповіді не було. Тиша….

 26.07.12 Генеральною прокуратурою України до прокуратури Дніпропетровської области було переслано нашу скаргу на бездіяльність прокуратури м.Дніпропетровська.

 За Законом України “Про звернення громадян” відповідь мала б бути надана протягом 1-го місяця. Але відповіді не було. Тиша….

Врешті, 03.08.12 ми надіслали до прокуратури Дніпропетровської области журналістського запита про розгляд скарги.

За Законом України “Про доступ до публічної інформації” відповідь мала б бути надана протягом 5-ти днів. Але… Та сама зловісна тиша…

 Оскільки ми не хочемо навіть припускати, що прокуратури Дніпропетровська і Дніпропетровської области не знають/не розуміють/свідомо не виконують закон чи то закона їм не писано, нам залишається лише припустити, що у Дніпропетровську сталося щось паранормальне, внаслідок чого 2 (два) органи прокуратури провалилися в інший вимір чи були наполегливо запрошені інопланетянами у довготривалу мандрівку.

 Ми продовжимо розшук, залучаючи до нього Генерального прокурора, а за необхідности і суд. Тож невдовзі – продовження трилера.

Олександр Северин