Янукович сказав, Хоптян зробив!

Пахан сказал!

Янукович вчить, як вибивати з бізнесменів “допомогу”

Президент Віктор Янукович закликав місцеву владу активніше залучати бізнес до реалізації різних соціальних проектів і проектів з розвитку міста.

Про це він сказав під час наради з адміністративно-господарським активом Севастополя, повідомляє прес-служба президента.

“Зберіть бізнес, розподіліть – одні купили “швидкі допомоги”, інші нехай щось інше зроблять. Встановіть з ними такий діалог по соціальній відповідальності бізнесу”, – зазначив Янукович.

“На переконання президента, абсолютно нормальною є ситуація, коли держава під час реалізації тих чи інших проектів залучає до співпраці представників бізнесу та меценатів, таким чином надаючи їм можливість активно долучатись до розбудови рідного міста”, – цитує прес-служба президента.

“Завжди, в усі часи були меценати, і меценати вкладали кошти. Це абсолютно нормально”, – сказав Янукович.

Джерело

* * *

Пацан сдєлал!

Голова ОДА Хоптян розпочала збір «данини» з фермерів Тернопільщини для проведення виборчої компанії його дружини?

Керівники районних адміністрацій, за вказівкою голови ОДА, очільника партії влади області Хоптяна В.А. розпочали примусове стягнення коштів з приватних дрібних сільськогосподарських підприємств краю. Про це у приватній розмові розповіли народному депутатові України, голові ТОО ВО «Батьківщина» Василеві Деревляному сільгоспвиробники з Теребовлянського та Гусятинського районів.

Фермери зазначили, що до них приходили представники з районних адміністрацій і у грубій формі вимагали десятки та сотні тисяч гривень готівкою. Аграрії припускають, що дані кошти будуть застосовні партією влади для проведення виборчої компанії на користь дружини Хоптяна.

«Сам Хоптян очолює Партію регіонів в області, а його дружина є головною регіоналкою Гусятинщини, разом з цим вона боїться йти висуванцем від партії влади на мажоритарному окрузі, називаючи себе незалежним кандидатом. Чому ж вона цурається цього «регіоналівського корита», з якого годується вся родина Хоптянів? В той же час вони не цураються, не бояться і не гребують займатися здирництвом з фермерів та керівників малих та середніх сільськогосподарських підприємств, яких і так політика чинної влади загнала до межі виживання», – наголосив народний депутат.

Він також припустив, що кошти вимагають не лише у згаданих, але й у всіх інших районах області. І даний фінансовий ресурс буде залучений партією влади передусім до брудних виборчих технологій: підкупу виборців, фальсифікацій на користь провладного кандидата.

«Вже завтра я направлю відповідні депутатські звернення для захисту сільгоспвиробників краю до правоохоронних органів», – резюмував Василь Деревляний.

Джерело

– – – – –

Слово пахана,– закон для пацана!

2 Commentaires

Les commentaires sont fermés.