У Києві пройшла “помста” регіоналу Калашнікову

У п’ятницю, 28 вересня, учасники кампанії “Помста за розкол країни” поширювали листівки із закликом не голосувати за кандидата по одномандатному мажоритарному виборчому округу №218 у частині Святошинського і Оболонського районів міста Києва, Олега Калашнікова. Також у Києві 26-27 вересня пройшло поширення листівок проти кандидатів від Партії регіонів, які висуваються в одномандатних мажоритарних округах.

Джерело

Метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

PayPal: Oksana24@live.com

3 Commentaires

  1. Не понимаю, листовка какой-то “Помсти за раскол країни”, наклеенная

  2. Не понимаю, листовка какой-то “Помсти за раскол країни”, наклеенная на физиономии грузина! А причем тут КАЛАШНИКОВ? Сказали бы открыто, что им нужны деньги на жизнь! И эти проходимцы уже собирают пожертвования за счет имени и авторитета КАЛАШНИКОВА!!! А сами то, что из себя представляете, “помста”?

  3. Мені важко зрозуміти, як таке можна не розуміти, але я спробую пояснити :) Про “какую-то” “Помсту за розкол країни” можна прочитати за лінком в новині. Листівка наклеєна не на фізіономію грузина, а на оголошення “Грузчики-комплектовщики”, яке наклеєне на фізіономію грузина. А взагалі листівка наклеєна на стенд, і була б туди наклеєна незалежно від наявності там фізіономії грузина, якого б теж у депутатах краще б не було (і не тому, що грузин). Калашніков тут при тому, що він – член Партії регіонів, яка прийняла руйнівний для України закон “Про засади державної мовної політики”. І взагалі Калашніков – дуже нехороша людина.
    Стосовно грошей, Олю, не судітьусіх по собі. ЯкщоВи – проходимка, яка за гроші маму рідну продасть,то не варто думати,що всі решта людей схожі на Вас. Я хочу побажати Вам зібрати на щось для Вас важливе стільки грошей,скільки ми збираємо. Бо те, що ми збираємо,не покриває і близько того, що ми витрачаємо. І ми вкладаємо чимало своїх власних грошей у те, що робимо. Бо думаємо про країну, яку отакі Калашнікови гроблять.

Les commentaires sont fermés.