Влада зірвала зустріч Володимира Гульовського із виборцями

Кандидат по мажоритарному окрузі №164 від об’єднання патріотичних опозиційних сил «Наша Україна» Володимир Гульовський проводив зустріч із працівниками центральної районної лікарні. Попередньо цю зустріч було узгоджено із головним лікарем медзакладу.

Однак коли Гульовський почав вести мову про нагальні проблеми медичної галузі та те, які зміни планує впровадити для покращення добробуту лікарів та працівників бюджетної сфери загалом у разі обрання його до парламенту, зі свого місця скочила завідувач пологового віддділу лікарні Лариса Морозюк, яка за дивним збігом обставин є ще й дружиною голови райдержадміністрації.

Вона заявила, що вести агітацію в медзакладах заборонено, а тому висунула вимогу припинити зустріч.

Коли ж кандидат поцікавився, яким саме документом передбачена така безглузда заборона, жінка поникла і не змогла пояснити. Після цього Володимир Гульовський продовжив спілкуватися із медперсоналом.

Однак на допомогу дружині голови райдержадміністрації прийшов заступник головного лікаря Лановецької районної лікарні Олег Богатюк. Він уже заявив, що на дану зустріч начебто ніхто не давав дозволу, а тому закликав підлеглих розійтися.

http://doba.te.ua/novyny/u-lanivtsyah-vlada-zirvala-zustrich-volodymyra-hulovskoho-iz-vybortsyamy.html