Вуличні презентації “Помсти за розкол країни” у Львові

Впродовж двох вечорів — п’ятниця-субота 14 і 15 вересня — львів’яни та гості міста мали нагоду побачити презентаційні ролики про діяльність кампанії “Помста за розкол країни”. Цими днями у Львові особливо багато гостей з усієї країни, які приїхали з нагоди Форуму видавців. Головним завданням презентацій було показати якомога більшій кількості людей, що поки є можливість чинити спротив існуючій владі, потрібно не гаяти часу і завадити їй надалі чинити свавілля та працювати в інтересах антиукраїнських сил.

Для цього активісти закликали не говорити про вила і кулемети, а використовувати реальну і ефективну зброю — системно провадити інформаційну роботу, закликаючи громадян не голосувати за Партію регіонів на цих виборах. З допомогою листівок, поширення інформації в соцмережах, інформаційних поїздок в регіони, де регіонали розраховують отримати великий відсоток голосів, або на мажоритарні округи прорегіональних ставлеників.

Метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету.

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

PayPal: Oksana24@live.com