Активістка “Відсічі” виграла вже другий суд у Солом’янської міліції і сьогодні буде о 20.10 на 5 каналі.

Солом’янський районий суд м. Києва не знайшов у діях активістки Громадянського руху “Відсіч” Катерини Чепури складу адміністративного правопорушення. Це вже був другий суд, який дівчина виграла у правоохоронців цього району. Вперше її пробували засудити за злісну непокору міліції, коли 15 вересня вона з двома іншими активістами була свавільно затримана під час роздачі активістами “Відсічі” листівок із закликами не голосувати за Партію регіонів та її кандидата у виборчому окрузі № 222 Максима Луцького.

Через 10 днів після подій і на наступний день після останнього програного суду міліція подумала і склала в кабінеиах райуправління на Катерину Чепуру новий протокол, про що активістка дізналася з повістки, яка прийшла їй з суду.

У протоколі стверджується, що у листівках, які роздавалися 15 вересня, неправильно вказана установа, яка здійснила друк, хоча там вказано, що ці листівки друкуються на особистих принтерах активістів із зазначенням прізвищ та накладів, як того вимагає Закон “Про вибори народних депутатів України”.

Вигравши суд, Катерина Чепура разом з іншими активістами “Відсічі” відразу поїхала на Житомирщину, аби агітувати виборців округу № 66 не віддавати свої голоси за автора “законопроекту про наклеп” Віталія Журавського.

Про цю поїздку вона розповідатиме в ефірі 5 каналу сьогодні о 20.10.

2 Commentaires

  1. Закликаю всіх небайдужих до майбутнього України і підтримайте Громадянський рух “Відсіч” і Катерину Чепуру.
    Всі на вибори! Голосуйте за ВО “Свободу” чи “Батьківщину”. В цьому наш порятунок.

  2. Катерина Чепура з Вами не погодиться. І буде дуже незадоволена, що її іменем агітують за “Свободу” чи “Батьківщину”, яких вона не любить )))

Les commentaires sont fermés.