Міліція у Броварах відчуває брак спілкування з противниками Партії регіонів

Сьогодні активісти кампанії “Помста за розкол країни” поширюють у Броварах (97-й виборчий округ) листівки із закликом не голосувати за Партію регіонів, її висуванця Сергія Федоренка та потенційну “тушку” — самовисуванця Дмитра Ратнікова, який напередодні виборів завбачливо покинув фракцію Партії регіонів у Київській обласній раді.

До двох груп поширювачів у районі Масив, фактично у самому центрі міста, почали чіплятися невідомі.  Поблизу парку “Перемога” одного з волонтерів ці невідомі затягли до машини, де погрожували та вимагали дати контактну інформацію “головного”.  Як виявилось згодом – це були представники штабу Ратнікова. Ще одній активістці кампанії “Помста за розкол країни” порвали куртку.

Після цього до активістів приїхала міліція, яка намагалася відібрати в них пояснення з приводу поширення листівок, а не аж ніяк не з приводу залякування чи переслідування людей. В той самий час спілкуватися з агітаторами, які поширюють матеріали про інші партії та організації, міліціонерам чомусь не цікаво.

Джерело: сайт “Вставай і дій!”