На зустрічі з Ігорем Лисовим люди цього народного депутата напали і побили активістів “Відсічі”

Під час зустрічі, організованої в Національному університеті харчових технологій із кандидатом в депутати від Партії регіонів по 211 виборчому округу –  Ігорем Лисовим, “помічники” цього народного депутата побили активістів Громадянського руху “Відсіч”.

В актовій залі університету вже зібралося чимало людей, коли активісти завітали на зустріч з народним депутатом. Очікуючи на початок заходу, вони поширювали листівки із закликом не голосувати за Партію регіонів та її кандидата в Голосіївському районі Києва Ігоря Лисова. Молоді люди роздали листівки майже усім присутнім в залі, коли на них напали люди народного депутата і почали брутально виштовхувати активістів із зали.

Як повідомила активістка руху “Відсіч” Катерина Чепура, люди народного депутата щосили штовхали її та били кулаками по руках, намагаючись викинути її з приміщення.  Дісталось й іншим активістам, в яких забрали решту листівок і намагалися забрати камеру.

Присутні в залі люди спробували заступитись за активістів, говорячи, що ті правильно роблять, поширюючи листівки із закликом не голосувати за регіоналів та вимагали залишити молодих людей у спокої. Одного з активістів нападникам вдалося виштовхати, витягнувши його з приміщення по сходах, а інші двоє залишись в приміщенні та викликали міліцію.

Для оперативної інформації телефон Катерини Чепури – 0661365984

Джерело: сайт “Вставай і дій!”