“План “Б” Петра Мельника: “Всєм пропісаться в общаґє!” (відео)

Журналісти програми “Гроші” телеканалу “1+1” отримали свідчення студентів та співробітників Національного університету державної податкової служби України про примушення до прописки у гуртожитках з метою голосування за П. Мельника.

Як відомо, план “А” П. Мельника полягав в тому, аби студенти та викладачі масово виявляли бажання проголосувати на території ОВО №95 замість голосування за місцем реєстрації. Але цей спосіб фальшування результатів виборів був визнаний незаконним.

Але бажання П. Мельника й надалі мати недоторканність штовхає цю особу до брутального порушення Конституції України, а саме,– її Статті 19. “Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством…”. Як відомо, володіння П. Мельником мандатом народного депутата України, на щастя, ще не є нормою жодного закону.

httpv://www.youtube.com/watch?v=obT8vpRnUaI

А з іншого боку, якими державними службовцями будуть у недалекому майбутньому студенти Національного університету державної податкової служби України, як що вони вже зараз радше схожі рабів, чи кріпаків, а не на громадян демократичної країни?