В окрузі Борисова “невідомі” поламали антиагітаційний намет

У Києві на Троєщині, в окрузі № 213, де висувається в народні депутати до Верховної Ради наступного скликання нині чинний нардеп і голова київського виборчого штабу Партії регіонів Валерій Борисов, “невідомі” поламали антиагіаційний намет кампанії “Помста за розкол країни”.  В той час, коли активісти, що поширювали листівки біля намету, відійшли ” в люди” на певну відстань, а в наметі залишався один хлопець, який також роздавав перехожим листівки із закликом не голосувати за Партію регіонів та її кандидата Валерія Борисова, до намету підбігли “невідомі”, один з яких кинувся на намет та поламав його металеві конструкції. Після цього молодики швидко втекли. Активісти викликали міліцію та продовжують розповсюджувати листівки вже без намету.

Джерело

1 Commentaire

  1. Такі дії регіоналів на користь народу України, який не бажає такої злочинної влади. От, що думають про них в Одесі. А там народ мудрий.
    “Підприємець з одеського “Привозу” каже: “Я голосувала за Партію регіонів. А тепер я насрала на неї!”. Подивіться ще й відео про це за адресою http://expres.ua/video/2012/10/11/74947

Les commentaires sont fermés.