Жителі Нової Каховки взяли штурмом будівлю ОВК. Чиновники в істериці і сльозах

Жителі Нової Каховки увірвалися в будівлю ОВК № 184 і не збираються її залишати, поки не буде проведений перерахунок протоколів. Також до будівлі міської ради прибув наряд міліції і “Беркут”, пишуть “Херсонские вести“.

У свою чергу, члени окружної комісії відмовляються перераховувати протоколи без членів трьох ДВК Бериславського району, які не хочуть приїжджати, тому що їх сильно залякали.

“Це свідчить про явні фальсифікації”, – пише видання.

У той час, в 184 виборчому окрузі перемогу отримав “регіонал” Дмитрук Микола, від нього менш ніж на 100 голосів відстає самовисуванець Іван Винник.

Члени окружної виборчої комісії № 184 відмовлялися перераховувати протоколи. Незважаючи на те, що ще вчора вона прийняли рішення перерахувати протоколи. До даної процедури повинні були приступити ще о 12:00.

Глава ОВК № 184 Микола Григорець намагався втекти, але його зловили і відвели на робоче місце. Робота комісії так і не почалася через саботаж голови ОВК.

Також стало відомо, що двом членам ОВК № 184 вдалося втекти з місця роботи.

Тим часом члена окружної виборчої комісії № 184, яка покинула своє робоче місце знайшли в кабінеті секретаря мера, де знаходився міський голова Володимир Коваленко та заступник губернатора Ганна Пономаренко.

Жінка була налякана і в сльозах, її привели на засідання ОВК, де “вона почала ревіти і істерити”, після чого їй викликали швидку допомогу.

Нагадаємо, у понеділок, приблизно о 23.45 на територію окружної виборчої комісії №11 міста Вінниця увірвалися невідомі. Про це повідомив представник кандидата в депутати від партії “Батьківщина” Наталії Солейко.

Він уточнив, що до приміщення ОВК “увірвалося 7 осіб, при цьому один із них пред’явив посвідчення журналіста місцевої газети”. Одразу після їхньої появи в кімнаті був розприсканий газ невідомого походження.

http://www.newsru.ua/ukraine/30oct2012/nkax.html