1 грудня Uлія Лорд представить новий альбом “8 секунд”

1 грудня в столичному арт-пабі «Бочка» Uлія Лорd представить київським меломанам свій повноформатний студійний альбом «8 Секунд», робота над яким тривала кілька років. В травні виход альбому анонсував заглавний синґл «8 секунд», а нещодавно в ефірі музичних каналів було оприлюднено відео на пісню «Тіло».

«Після тривалих пошуків, стало зрозуміло з ким мені вдасться зробити гарний музичний одяг для нового матеріалу. Записували альбом з одним із найкращих київських саунд-продюсерів –  Олегом Яшніком. Відбувалося це в резиденції звуку Stasrecords в Москві.  Останнім часом тут втілюють свої задуми Луї Франк, Дмитро Шуров Pianoboy, Бозон Хікса Юри Хусточки, Юрій Усачьов. Також друзями студії є група Бі-2. Це особливе місце. Студія відрізняється тим, що це атмосферний простір для створення музики. Мастеринг альбому робив американський саунд-продюсер  Scott Llamas на своїй студії в Каліфорнії» – розповідає Юлія Лорд.

Альбом Uлії Лорd “8 секунд” видає рекорд лейбл Lavina Music.  Диск буде представлено 1 грудня під час концерту в київському арт-пабі «Бочка». В продажі альбом з’явиться наступного дня. Всі, хто прийдуть на концерт, будуть мати можливисть отримати перші примірники. Пізніше виданий музичний матеріал з’явиться на інтеренет ресурсах співачки.

Нагадаємо, що Uлія Лорd стала популярною завдяки альбому «Танець Душ». Увагу шанувальників співачка привернула своїми відео роботами на пісню “Танець Душ”, “Фото/Брудна як Ангел” – дует з групою “Скрябін” та “Дух Молоді” – кавер-версія на пісню “Smells Like Teen Spirit” групи “Nirvana”.