Активна позиція. Запоріжжя. Українською прикольніше! – Долучайтеся!

Незабаром настане день української мови та писемності, і це означає, що бодай до цього дня ну просто вкрай потрібно щось таке зробити, що хоч якось допоможе розвитку та поширенню нашої чудової мови в масси, особливо якщо ці масси у своїй абсолютній більшості – россійськомовні. Ну, то таке. Демогогія. Давайте ближче до діла…

Так от. Саме в цю п’ятницю (бачте, я навіть знаю, як можна поставити апостроф без перемикання на англійську. (: кому цікаво, звертайтеся, поясню) в нашому улюбленному рідному місті на літеру “З”, в самому його серці відбудеться позитивна і цікава акція, яка називатиметься “Українською прикольніше!”.

Акція ця розраховується на дві категорії цільової аудиторії. Перша – дітки й їх мами, які прогулюються містом вдень. Друга – молодь, яка гуляє ввечері. Власне, активістами будуть задаватися деякі відносно прості питання стосовно української мови, за правельні відповіді на які, люди будуть отримувати символічні приємні подарунки. Однак, насправді, незалежно від відповіді, кожен, хто прийме свою участь в опитуванні отримає якийсь подарунок, тим паче, що головною метою акції є нагадаті запоріжцям наскільки наша рідна мова є мелодійною, корисною, просто гарною (до речі, наскільки я знаю, друге місце у списку найгарніших мов світу, після італійської – саме українська) та в решті решт ПРИКОЛЬНОЮ!

Тож, висновок: 9 листопада, у п’ятницю, на бульварі Шевченка, біля годинника!

Акія відбуватиметься в два етапи:

11:00 – старт пошуку дітей та їх мамуль

18:30 – старт пошуку перехожих серед підлітків та молоді.

Ну а тепер, дуже важлива інформація для всіх, хто бажає підтримати таку гарну ідею. Ви дійсно можете це зробити, за допомогою деякої символічної частини вашої матеріальної допомоги (10-20 грн) для того, щоб придбати подарунки для учасників акції серед людей, яких будуть опитувати. Власне, з коштів активістів та людей, які бажают підтримати подібні ініціативи й збиратиметься необхідна для проведення акції сума. Серед подарунків будуть книги, сувеніри та інше.

Реквізити: Картка ПриватБанку: 4405 8850 1953 0309 Філіпова Ольга Ігорівна

Задля того, щоб нікого не забути й мати можливість якось звітувати з приводу перерахування коштів, є прохання обов’язково відписуватись, якщо ви перераховуєте якісь гроші, бажаючи допомогти, на сторінку Олі Філіпової на Фейсбуці, або ж ВКонтакті).

Також, якщо в вас є можливість і бажання надати якусь іншу підтримку, в тому числі й інформаційно (як, наприклад, це роблю наразі я), будь ласка, зробіть це (наприклад, можна бодай банально зробити репост того, що ви зара читаєте, скопіювавши посилання до себе на стіну в соцмережі, абож скориставшись кнопочкою розміщення в соцмережах). Власне за будь яку підтримку скажемо вам величезне дякую! Та й результат-то один для всіх, спільна справа.

Також щиро вітається участь в зустрічах, обговореннях в соцмережах та таке інше. І, звісно, приходьте самі у назначений час до годинника на БШ, беріть участь в акції, допомагайте активістам, будьте ними, любіть та поширюйте нашу гарну мову.

Мир всім добрим та активним людям. (:

Телефони для довідок:

098-428-59-06
063-750-36-79
(Оля Філіпова, організатор)