Голодомор в Україні можна було уникнути

У 1917 році за тисячі кілометрів від України, на краю Європи, у маленькому селі Фатіма в Португалії відбулися події, які могли не допустити до найбрутальнішого  навмисного людиновбивства українців – Голодомору 1932-33 років, що визнаний значною частиною демократичного світу, як геноцид українського народу, голодоморів 1921-22 років, 1946-47 років, Гулагів, Сандормоху, Биківні та іншого людиноненависницького зла в часовому вимірі з 1917 по 1990 роки. Історія Європи не знає подібного.

Тоді, напередодні жовтневого перевороту, здійсненого в Росії, трьом маленьким неписьменним  пастушкам в далекій від Україні Португалії з’являлася Божа Матір, щоб через невинних дітей попередити людство про страшні події майбутнього, яких можна було б уникнути. А саме: в одному з об’явлень Богоматір просила молитися за навернення Росії, яка прийме лженауку за основу суспільного ладу, що приведе до страшних людських страждань.

Якби в той час церковні та світські мужі не сперечалися про канонічність, чи надприродність самої з’яви Божественної істоти, а дослухалися до самої суті попередження, тобто, зуміли розпізнати ознаки часу! А так, прагматичний світ з байдужістю, а то й захопленням спостерігав , як зграя пройдисвітів, що вийшла з Російського світу, прикриваючись замудрими людськими теоріями Маркса – Леніна будує комуністичний лад, а насправді, перетворює Східну Європу на арену найжорстокіших масових вбивств.

Але, що говорити про світську думку того часу, яка через свою гординю не могла опуститися до рівня безграмотних пастушок, які говорили про навернення до Бога. Українські селяни, що на власній шкурі пережили російську колонізацію, маючи шевченкове слово, свою історію і традиції, вибрали диявольську «халяву». – Хто був ніким, той стане всім! Вибрали, не зважаючи на свою релігійність, героїзм студентів під Крутами та самовіддану боротьбу холодноярівських та західноукраїнських повстанців. Ціна за таку помилку для України була страшнішою за монголо-татарську навалу.

Окрім мільйонних невинних жертв, примусових переселень, страху любити ближнього, Україна перетворилася на територію, де кати панівної нації не покаялися за свої злочини, і продовжують господарювати, безцеремонно змінивши символіку та формальні ідеологічні засади, дурманячи теперішнє населення модними тезами про толерантність.

Фатімські тайни, виявлені  простим дітям, мали в історії і інше підтвердження: замах на папу Івана Павла II. Світ переконався у правдивості пророцтв. Європейські країни до кордонів України стали фактично незалежними національними державами, які самі тепер приймають рішення щодо свого майбутнього.

А українців і далі годують солодкими «халявами», готуючи за ознаками ідеологічного спрямування, новий геноцид.

 

 

Голова Спілки українців у Португалії,

Павло Садоха

 

Українці у Португалії