Лідери опозиції розповіли послам про фальсифікації влади

Лідери опозиції поінформували послів Європейського Союзу, Сполучених Штатів Америки і Канади про фальшування парламентських виборів в Україні.

 На зустрічі з послами були присутні лідери Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Олександр Турчинов і Арсеній Яценюк, лідери партій «Свобода» Олег Тягнибок і «Удару» Віталій Кличко.

 Олександр Турчинов повідомив після зустрічі, що лідери опозиції проінформували представників іноземних держав стосовно післявиборчої ситуації в Україні.

 «Керівники Ради Об’єднаної опозиції «Батьківщина» зустрілися з представниками Європейського союзу, Сполучених Штатів та Канади і повідомили їм про ті небезпечні злочини, які сьогодні робить влада, щоб сфальшувати волевиявлення наших громадян», – сказав Турчинов.

 «Головний наголос цієї зустрічі, що це роблять не просто якісь представники від Партії регіонів чи кандидати від влади, – а сама влада спотворює результати виборів», – наголосив Олександр Турчинов.

 За його словами, влада використовує для фальшування результатів виборів силові структури, зокрема, «спецпідрозділи МВС, судову гілку влади, яка повністю контролюється адміністрацією президента».

 «Ці люди знищують виборчу документацію, руйнують результат, який був досягнутий», – наголосив Турчинов.

 «На жаль, Центральна виборча комісія поки повністю працює під контролем адміністрації президента і готує незаконні рішення стосовно невизнання виборів у тих округах, де перемогли представники опозиції», – сказав Олександр Турчинов.

 За його словами, всі ці факти були передані представникам іноземних країн.