Найгуманніший Приморський суд заборонив щось казати за “7-й кілометр”. Думати поки що можна

Саме так:
– заборонити… будь-яким іншим особам проводити будь-які збори та інші мирні зібрання на території ТОВ “Промтоварний ринок”
– заборонити… будь-яким іншим особам проводити фото та/або відеозйомку на території ТОВ “Промтоварний ринок”
– заборонити… будь-яким іншим особам проводити… будь-яку діяльність, що призводить до масових дій чи хвилювань на території ТОВ “Промтоварний ринок”
– заборонити… будь-яким іншим особам… розповсюджувати будь-яку інформацію про  ТОВ “Промтоварний ринок” без узгодження із керівництвом ТОВ “Промтоварний ринок”

Джерело

Прониклися?
Тож, їдете за покупками – камеру залиште вдома. Щоб раптом вас не запідозрили у злочинних намірах!
Втім, про покупки на “7-му кілометрі” – теж забудьте. Хіба що ви будете єдиним покупцем на цьому ринку. Бо інакше – це ж вже масова дія, еге ж?
І якщо  вже в індивідуальному порядку вам таки вдалося там щось тишком-нишком придбати – то т-с-с-с… Нікому не кажіть! Або завчасно спитайте в керівництва ринку дозволу…
І не забудьте щоразу, коли у вас виникає думка щось таки зробити на “7-му”, відправляти щедрий промінь проносу “її честі” судді Нікітіній С.Й.

P.S. Майдан-Інформ цілком усвідомлює, що ця публікація є інформацією про ТОВ “Промтоварний ринок”, яка аж ніяк не узгоджена із керівництвом ТОВ “Промтоварний ринок”. Йой!

A propos Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.

2 Commentaires

  1. Втопити суд’ю… Повісити регіоналів і комуняк! Хай живе Одеса (з одною “с” :)

  2. В кожнім городі і райцентрі в селі повинен бути свій ГАЙД-ПАРК, де не байдужі люди можуть зібратися в любий час, и поспілкуватися про болючі проблеми суспільства, обговорити їх, і вислухати пояснення урядовців.Ніякі заборони, або дозвіл не потрібні, так як це е невідемним правом кожного громадянина УКРАЇНИ!

Les commentaires sont fermés.