Найгуманніший Приморський суд заборонив щось казати за “7-й кілометр”. Думати поки що можна

Саме так:
– заборонити… будь-яким іншим особам проводити будь-які збори та інші мирні зібрання на території ТОВ “Промтоварний ринок”
– заборонити… будь-яким іншим особам проводити фото та/або відеозйомку на території ТОВ “Промтоварний ринок”
– заборонити… будь-яким іншим особам проводити… будь-яку діяльність, що призводить до масових дій чи хвилювань на території ТОВ “Промтоварний ринок”
– заборонити… будь-яким іншим особам… розповсюджувати будь-яку інформацію про  ТОВ “Промтоварний ринок” без узгодження із керівництвом ТОВ “Промтоварний ринок”

Джерело

Прониклися?
Тож, їдете за покупками – камеру залиште вдома. Щоб раптом вас не запідозрили у злочинних намірах!
Втім, про покупки на “7-му кілометрі” – теж забудьте. Хіба що ви будете єдиним покупцем на цьому ринку. Бо інакше – це ж вже масова дія, еге ж?
І якщо  вже в індивідуальному порядку вам таки вдалося там щось тишком-нишком придбати – то т-с-с-с… Нікому не кажіть! Або завчасно спитайте в керівництва ринку дозволу…
І не забудьте щоразу, коли у вас виникає думка щось таки зробити на “7-му”, відправляти щедрий промінь проносу “її честі” судді Нікітіній С.Й.

P.S. Майдан-Інформ цілком усвідомлює, що ця публікація є інформацією про ТОВ “Промтоварний ринок”, яка аж ніяк не узгоджена із керівництвом ТОВ “Промтоварний ринок”. Йой!

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.

2 Comments

  1. Втопити суд’ю… Повісити регіоналів і комуняк! Хай живе Одеса (з одною “с” :)

  2. В кожнім городі і райцентрі в селі повинен бути свій ГАЙД-ПАРК, де не байдужі люди можуть зібратися в любий час, и поспілкуватися про болючі проблеми суспільства, обговорити їх, і вислухати пояснення урядовців.Ніякі заборони, або дозвіл не потрібні, так як це е невідемним правом кожного громадянина УКРАЇНИ!

Comments are closed.