Просльозіться! Пилипишин каже що йому “неважливо, хто виграє”.

Звернення кандидата в народні депутати Віктора Пилипишина до киян стосовно ситуації, що склалася в окрузі №223

Шановні кияни!

 

По атмосфері підрахунку голосів в окрузі №223 Ви можете побачити, якою брудною та цинічною була виборча кампанія мого опонента. Але сьогодні від образ, від поливання брудом перейшли до прямих погроз і дій. Погрожують членам виборчих комісій, погрожують їх друзям, знайомим і родичам, погрожують особисто мені та моїй сім’ї. Заступницю голови ОВК – молоду дівчину – тягали за волосся по підлозі, били по голові та спині, розбили мобільний телефон.

Оце і є така демократія по-свободівські. Але не може бути якоїсь окремої української демократії. Вона є або її немає. Сьогодні ж український політикум винайшов нову форму управління державою – провокації та бардак. Я не хочу жити в такій країні.

Я вимагаю одного – щоб дотримувались процедури, передбаченої законом. Я вимагаю, щоб рішення суду виконувалось. Щоб голоси були перераховані по сумнівних виборчих дільницях. Я погоджусь з будь-яким рішенням окружної виборчої комісії, незалежно від того виграю я чи програю і не буду його оскаржувати.

Але є голоси моїх виборців. Є голосування за ту програму дій, яку я запропонував. Я хочу, щоб ці голоси були враховані. Я хочу, щоб моїх виборців поважали. Моїм виборцям ніколи стояти під ОВК і мітингувати – вони працюють. Мої виборці ніколи не будуть обливати когось брудом і не будуть нікому погрожувати – у них інше виховання. Я із своїми виборцями хочу будувати іншу державу. Ми не хочемо жити в тій країні, яку нам сьогодні малює «Свобода». Цілі і цінності, які в нас є, відрізняються від цілей і цінностей, які присутні у «Свободи».

Я буду робити все можливе, щоб захистити вибір своїх виборців. Не важливо, хто виграє. Важливо, щоб процедура підрахунку голосів відбувалась згідно закону. Я не борюся за мандат. Я борюся за вибір моїх виборців. І я його буду відстоювати усіма законними методами. Нехай мої опоненти не сподіваються, що я піддамся на їхні провокації. Я витримаю і я дійду до перемоги.

З повагою,

Віктор Пилипишин