«Просто небилиці» 2012

Прес–анонс

Всеукраїнського проекту

«Конкурс образотворчого та декоративного мистецтва

«ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» 2012

Сьогодні останній день перегляду робіт митців, які взяли участь у Всеукраїнському проекті «Конкурс образотворчих та декоративних робіт «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» 2012.

Цьогоріч на конкурс надійшло з 14 областей України 918 робіт, з яких понад 250 творів міжнародне журі відібрало до експозиційної колекції «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» 2012. Роботи оцінювали художники і знавці образотворчого й декоративного мистецтва з Чехії, Польщі та України.

Конкурс ініційований International Association of Culture and Art (IACA) 2011 року і реалізовується офіційним представником IACA в Україні — Львівським обласним благодійним фондом «ТОРБА» за підтримки Управління культури Львівської обласної державної адміністрації та виставкового комплексу «Львівський Палац Мистецтв», а головний координатор проекту  — «Центр культурно-мистецьких ініціатив».

Наймолодшому учаснику проекту «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» 2012 — 5 років, а найстаршому — 16.

8 грудня 2012р. о 14:00 год. у приміщенні «Львівського Палацу Мистецтв» відбудеться нагородження учасників і переможців Всеукраїнського проекту «Конкурс образотворчого та декоративного мистецтва «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» 2012 й відкриття виставки найкращих робіт.

Програма урочистого відкриття:

–         нагородження переможців проекту «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» 2012;

–         перегляд експозиції найкращих робіт «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» 2012;

–         концертна програма;

–         аукціон кращих робіт проекту «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» 2011

(виручені кошти у часі аукціону підуть на допомогу дітям-сиротам)

На урочисте відкриття запрошуються учасники конкурсу, члени оцінювальної комісії, почесні гості, які допомагали у реалізації проекту не словом, а ділом. Також для знайомства з творчістю молодих митців, участі у стаціонарному конкурсі малюнку, який пройде в часі відкриття виставки, запрошуються мешканці та гості міста Лева.