Сергій Соболєв: Ми не віддамо Київщину і Первомайськ

Опозиція до останнього захищатиме перемогу своїх кандидатів у 12-ти проблемних округах та готова до проведення дострокових парламентських виборів.

Про це сьогодні на мітингу під ЦВК на захист результатів голосування заявив член Ради Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Сергій Соболєв.

Він повідомив, що якщо до Верховної Ради не допустять опозиціонерів, які перемогли у цих 12-ти округах, опозиція вимагатиме дострокових парламентських виборів на пропорційній основі.

«Ми не віддамо Київщину Засусі. Там буде процвітання, а не засуха. Ми не віддамо Первомайськ Травянку. Ми вирвемо з корінням цей бур’ян. Ми не віддамо округ продажній тушці Губському, який думає, що все купив за продпайки і гроші», – заявив Соболєв.

Він закликав членів ЦВК не приймати сфальсифіковані протоколи, які привезли з 5-ти мажоритарних округів.

Сергій Соболєв наголосив, що опозиція має зробити все для того, щоб Генеральний прокурор та його заступник «сиділи на нарах разом з Януковичем».

Він також додав, що кожен суддя, «який продав свою честь і яких опозиція вже назвала поіменно, відповідатимуть перед законом за свої злочини».

«До тих пір, поки Янукович і його банда сидітимуть на Банковій, ця банда буде панувати в Україні. Бандита у в’язницю! Тоді ми зможемо чітко довести, що країна повинна бути вільна, і це наша ключова вимога» – підкреслив Соболєв.

При цьому він додав, що всі політичні в’язні, яких так боїться Янукович, повинні бути звільненні.