Автовласники знову протестуватимуть проти рейдерства

27 грудня, у четвер, до КМДА прийде протестувати кілька сотень киян-автомобілістів.

Покинути свої справи і вийти на протест їх спонукають зазіхання на території стоянок, де ці люди утримують свої автомобілі.

Сотні та тисячі автомобілів у різних районах Києва витискаються зі стоянок у двори та на узбіччя й так не дуже просторих доріг. Автолюбителі-підприємці, що заробляють на життя перевезеннями пасажирів, позбавляються можливості безпечно та цивілізовано зберігати власний автотранспорт.

Цього разу за спробою загарбати стоянки з очевидністю проглядаються інтереси секретаря Київради Галини Гереги. Її «Епіцентр» намагається забрати під свої потреби стоянку на вул.Стальського, поруч з “Епіцентром”, що на Братиславській. Представники кооперативу “Дніпровський”, щоб об’єднує кілька стоянок на Воскресенці, Райдужному, Троєщині і Микільській Слобідці, в тому числі – стоянку на Стальського, стверджують, що спочатку керівництво гіпермаркету обіцяло запропонувати автовласникам інший майданчик. Але тепер – просто забирає той, що є, не пропонуючи альтернатив.

Дізнавшись про підготовку акції, до участі в ній зголосилися також кияни, що зберігають свої автомобілі на автостоянці на вул Ревуцького. Це близько тисячі машин, які незабаром мають стати “безпритульними”. Протистояння на Ревуцького вже не обмежується мітингами та гаслами, а доходило подекуди й до більш “гарячих” форм.

Під час акції Біля КМДА рішуче налаштовані протестувальники готуватимуть та намагатимуться вручити підозрюваним ними у корупції київським чиновникам великий передноворічний подарунок, перед тим гарно посипавши його маком.

Акцію організовує спільнота автолюбителів кооперативу «Дніпровський» за підтримки Вільної профспілки підприємців України.

Про свою підтримку заявили народний депутат Ксенія Ляпіна та Голова Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець.
Очікується від 500 до 1000 учасників акції.

093-3-777-525
050-442-81-08