Марина Данилюк-Ярмолаєва: Ментальне Середньовіччя

Після сьогоднішнього «діалогу» Януковича сумно констатувати, що й пролетарії , які брали учать у цій п’єсі, не кращі, ніж президент, який «шлепав» майже три години у телевізорі.

Найбільше, звісно, вразила фарбована кіровоградська тітонька з місцевого театру, яка словесно облизала любимого Віктора Федоровича з голови до п’ят. Аж соромно за ціле місто стало.

Або включення з Майдану, де в оранжевому шалику можна було побачити відомого київського провокатора з «Посольства божого» Сашу Зінченка. Цей чоловічок затесався і в скандальну Громадську раду при КМДА і в Оболонську райорганізацію Партії регіонів.
А сьогодні оце представляв своєю особою «думку киян» під час «Діалогу».


Глибоке дрімуче ментальне Середньовіччя, багато пристосуванців і ще більше хлопів – оце основи, на яких тримається влада Януковича в країні. Це уже далі пішли суди і «правоохоронні органи», які більше зайняті захистом «одного організму», а не суспільства.

Дуже соромно за таких співвітчизників. Примітивний жлобізм, який не помирає, а молодіє і навіть розмножується – оце наше справжнє горе. Ше більше, ніж прямі ефіри від Януковича і він сам.

Джерело

1 Commentaire

  1. Полностью согласен ! Жлобство выглядит одинаково и на украинском и на русском языке.

Les commentaires sont fermés.