у ВРУ поговорять про доступ до інформації. “Публічної”

26 лютого 2013 року Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації спільно з Асоціацією міст України проведе круглий стіл на тему: «Актуальні проблеми застосування законодавства України про доступ до публічної інформації органами державної влади і місцевого самоврядування»

26 лютого 2013  року  о 14.00  (за адресою:  вул. М. Грушевського, 18/2, 2-й поверх, кім. № 12) відбудеться засідання круглого столу на тему: «Актуальні проблеми застосування законодавства України про доступ до публічної інформації органами державної влади і місцевого самоврядування». Захід проводиться Комітетом з питань свободи слова та інформації спільно з Асоціацією міст України.

Серед учасників круглого столу – народні депутати України, працівники Апарату Верховної Ради України та секретаріату Уповноваженого з прав людини, представники органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, громадських організацій, науковці та юристи, зокрема – автори чинного Закону України «Про доступ до публічної інформації», члени робочої групи з підготовки прийнятого в першому читанні законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про інформацію» (у новій редакції) та Закону України «Про доступ до публічної інформації» № 0947 від 12 грудня 2012 року, інші зацікавлені особи.