Форум медведчуківської «Студентської платформи», де Могилянку назвали неадекватною, пройшов за зачиненими дверима

Анонсований медведчуківським «Украинским выбором» форум «Студентської платформи» в «Арена-сіті» пройшов вчора за щільно зачиненими дверима. На форум, куди формально запрошували всіх, пропускали тільки за заздалегідь складеними списками й під відповідальність координатора групи, яку той з собою приводив. Ті, хто за закликом організаторів спробували зареєструватися на рекламних сторінках заходу в соцмережах, на форум також не потрапили, їх просто не зареєстрували і на їхні дзвінки не відповідали. Дівчатам на реєстрації та охороні повідомили, щоб навіть не думали пропустити когось з КНУ ім. Т. Шевченка, НТУУ КПІ та Києво-Могилянської академії, яку назвали «неадекватною», бо серед «своїх» студентів з цих вишів немає взагалі.

Також на форум не допустили журналістів, не пояснюючи їм причини такої закритості заходу.

Активісти Громадянського руху «Відсіч», які поширювали листівки перед входом на форум, порівняли форум УВ з радянськими часами й зазначили, що Медведчук прагне повернути в Україну залізну завісу, яка існувала в часи СРСР. «Якщо УВ набере сили й впливатиме на політичну ситуацію Україні, вся країна перетвориться на ось такий закритий форум», в – прокоментувала поведінку медведчуківців Юлія Пасік. Також вона повідомила, що відсічанам все ж вдалось провести всередину одну свою людину, завданням якої є інформування інших активістів «Відсічі» про події всередині УВ та подальші плани медведчуківців.

Текст листівки «Відсічі», яка була поширена серед учасників форуму:

Студенте!

Чи ти погодився б узяти участь у війні проти України,якби тобі це прямо запропонували? Певно, що ні. Але, відвідуючи заходи “Украинского выбора” (УВ), ти вже береш участь в інформаційній війні проти України на боці її ворога.

Сьогодні сумновідомий в минулому і призабутий сучасниками Віктор Медведчук поступово повертається на політичну арену, витрачаючи на це чимало грошей, сил та енергії найнятих ним людей. Проект «Украинский выбор» створений ним для проштовхування в Україні розроблених у Кремлі ідей федералізації, подвійного громадянства, вступу до Митного союзу, другої державної мови.

Цей антидержавний за своєю суттю проект спрямований на дестабілізацію суспільства. Адже лише в «мутній воді» син гітлерівського поліцая, комсомольський активіст, який дивом уник кримінальної відповідальності за злочин (групове побиття підлітка), ментовський адвокат на процесах над дисидентами, запроваджувач цензури у ЗМІ часів свого головування в Адміністрації Президента при Кучмі, кум Володимира Путіна Віктор Медведчук може не боятися, що йому доведеться відповісти, звідки взялись його гроші, і до яких ще злочинів він був причетний за часів Кучми й радянських часів.

Одним зі способів дестабілізації ситуації в Україні є новий медведчуківський проект «Студентська платформа», створений з метою заманювання до УВ студентів, аби потім прищеплювати їм та впроваджувати за їх допомогою путінсько-медведчуківські ідеї. У здоровому суспільстві такі питання навіть не обговорюються. І ми маємо довести, що наше суспільство – здорове.

Студенте! Ти маєш пам’ятати, що в нашій країні ще існує поняття державної зради та морального осуду. Не можна дозволити цьому проекту набрати сили! Інакше ми не гідні називати себе мислячими людьми!

Тебе куплятимуть професійними тренінгами, цікавими проектами, іменними «стипендіями», але для цих людей ти завжди будеш лише інструментом для виконання їхнього зловісного плану. Сьогодні ти маєш визначитися, хто ти – представник «гарматного м’яса», яким керують отакі «лідери» як Медведчук і Бакланов, чи людина, яка аналізує ситуацію навколо себе. «Гарматне м’ясо» не стає лідерами! Воно лише виконує чужі накази!

Навчання і саморозвиток – гідна справа лише тоді, коли не містить у собі зради держави, у якій ти народився та виріс!

Якщо ти підтримаєш проект Медведчука тебе використають для:
• Проштовхування ідеї федералізації країни;
• Запровадження подвійного громадянства;
• Прийняття другої державної мови;
• Лобіювання вступу України до Митного союзу.

Збережи свою честь та гідність, не продавай себе у рабство олігарху, який служить іншій державі!