Los Colorados – в гостях у казки

Минулої неділі, 7 квітня, тернопільська ватага Los Colorados завітала у гості на розважайлівку від Притули та Педана (ППШ) на «Новому» каналі.

http://www.youtube.com/watch?v=AhVawE93wTU

Хлопаки взяли участь у завершальній частині дійства, де намагалися своїм дотепним переспівом відомого танцювального забійника бодай якось скрасити заслинену вдачу Педана,
який програв суперечку, відтак мусив відбути «покарання» − цілуватися з двома миловидними песиками під 80 кілограмів ваги кожен: з московськими сторожовими. Як все було − див. за цією ланкою.
Наймолодший учасник ватаги − барабанник Лесик, (доки старші гудці лазили десь собі на перекури) заразом встиг і зробити зни́мку на згадку зі скромною, але направду дуже чарівною та милою дівчиною: з Міс Україна 2013 − вона того дня теж гостювала на ППШ.
Втім, там було ще багато гарних дівчат довкола Колорадосів: просто хлопцям надали ту саму перевбиральню, що і юнкам з групи підтримки на ППШ ;))
Це вже не перший перетин творчих шляхів Сергія Притули та Колорадосів.
У грудні минулого року тернопільська ватага заповнювала співочу перерву у його Вар’ятах Шоу ві Львові. Тоді це була лише перша випроба. Відтак хлопаки мають намір продовжити цю тему. При нагоді ;))
Тут правди нема чого ховати: відомий в Україні телевізійний заводій, знаний ще й як «Тернопільський Сірий», на відміну від окремих горезвізд, котрі не встигли на пристанок Київ-Пасажирський ступити − як вмить забули назву рідного села, ніколи не цурався своєї Малої Батьківщини − ні Тернопільщини взагалі, ні свого рідного міста Збараж (22 км від Тернополя) зокрема.
І постійно згадує та наголошує, відкіля він є.
Тож не дивно, що найвідоміший у світі гурт Тернопілля відчуває дружню підтримку від найупізнаванішого в Україні теле-баламутника з Тернопільщини!
Колорадоси з радістю на знак подяки заграли б у нього задурно на весіллє, однак Сірий − вже давно як поважний сім’янин.
Тому доведеться зачекати, зак’ підростуть його діти ;))
 
ПС (ПісляСлово)
Принагідно нагадаємо, де / коли (кого:)) найближчим часом граємо:
 
18 квітня − Львів, пивна КУЛЬТ
21 квітня − Тернопіль, Український Дім − карколомне дійство на дві дії, приурочене квадратній даті ватаги: першому 6-річчю!
06 травня − потяг Франківськ-Рахів: забава Карпатський Протяг 2013
18 травня − Львів, вечірка закритого виду
 
Істинно Ваші,
Los Colorados