Мер Львова каже, що ветеранам УПА доплачують законно

Мер Львова Андрій Садовий заявляє, що роблячи окремі доплати воїнам УПА, Львівська міська рада діє в межах своїх повноважень.

Про це він написав у своєму блозі на “Українській правді”, реагуючи на заяву мера Донецька, який хоче забрати доплату у ветеранів УПА.

“Стаття 91 Бюджетного кодексу чітко надає право за рахунок надходжень на власні повноваження місцевих рад приймати рішення по соціальному захисту та соціальному забезпеченню мешканців територіальної громади без будь-яких обмежень”, – написав Садовий.

“Нас ніхто не “годує”, – вважає мер.

За його словами, в державний бюджет України зі Львова вилучається значно більше, ніж повертається.

Він також закликав усіх не “піддаватись на спроби розхитати Україну і поділити її”.

“Усім, хто сумнівається в тому, що УПА в роки війни боролась за Україну, раджу заглянути в паспорт. Там на обкладинці є тризуб а всередині синьо-жовтий прапор”, – написав Садовий.

“Гравці національної збірної з футболу всі дружньо вже співають гімн “Ще не вмерла Україна”. Так от, бійці УПА в роки страшної війни були єдиним збройним формуванням на території України, які боролись як з нацистами так і з НКВД-стами під цими символами, якими сьогодні користується держава, в якій ми живемо”, – підсумував політик.

Українська Правда

1 Commentaire

  1. Оце наша найкраща справа – відгавкуватися від ворогів, а не вести наступальну пропаганду… Чомусь ніхто не ставить питання руба – чому виплачуються гарні пенсії і різні привілеї нкведістам і прочєй совковой нечисті?

Les commentaires sont fermés.