НМПУ закликає журналістів прийти 23 травня під кабмін і показати Азарову середнього пальця

22 травня 2013 року. Незалежна медіа-профспілка України закликає своїх членів, інших журналістів, а також активних і свідомих громадян прийти 23 травня на 9-у годину ранку під будинок Кабінету Міністрів на вулиці Грушевського,12/2 на акцію протесту проти сваволі голови уряду Миколи Азарова по відношенню до наших колег.

Сьогодні він розпорядився вигнати із будинку уряду десятьох журналістів, які вимагали розслідування справи про побиття наших колег Ольги Сніцарчук і Влада Соделя. Він також дав вказівку відмовити їм у акредитації.

Складається враження, що влада намагається імітувати розслідування справи про побиття журналістів. Якщо не примусити її покарати винних, а також замовників, то наступним може бути кожен з нас. Лише виявивши солідарність ми примусимо можновладців поважати себе і відмовитися від своїх брутальних дій по відношенню не лише до журналістів, але і суспільства в цілому.

Журналісте! Якщо ти поважає себе. Якщо ти маєш гідність. Ти прийдеш завтра і покажеш Азарову середнього пальця.

Прес-служба Медіа-профспілки profpres@ukr.net http://www.nmpu.org.ua 38-050-310-44-41 — — Офіційний сайт профспілки: nmpu.org.ua