Активісти Amnesty вирушать на фестиваль «Франко.Місія»

frankomissionAmnesty International в Україні долучиться до Міжнародного фестивалю мистецтв «Франко.Місія», який пройде на Львівщині з 19 по 28 липня 2013 р. Активісти організації проведуть низку правозахисних акцій, збиратимуть підписи під петицією в рамках кампанії «Зупинимо тортури в Україні», організують воркшопи та тренінги на теми прав людини.

«Франко.Місія» постала з об’єднання двох великих фестивалів «Fort.Missia» та «Франко Фест», які вирішили упродовж десяти днів створити масштабний і різножанровий мистецький рух.

На фестивалі «Франко.Місія» виступлять музичні гурти та проекти з України, Грузії, Канади, США, Польші, Німеччини, Чехії, Сербії, Азербайджану та інших країн.  На фестивалі заплановано потужна літературна та мистецька програма, яким фестиваль приділяє особливу увагу. На заходи проекту завітає велика кількість письменників-учасників, а перфоманси, спеціальні події, ленд-арт об’єкти будуть творити кілька десятків митців з різних міст України та з-за кордону. Куратором візуальної частини фестивалю буде знаний митець, фіксатор дійсності, арт-директор галереї «Дзиґа», Влодко Кауфман.

Вхід на всі заходи фестивалю – безкоштовний.  За додатковою інформацією щодо участі у фестивалі в складі команди активістів Amnesty International в Україні, звертайтесь до  Вікторії Архипенко, Координатора з росту та активізму, за e-mail v.arkhipenko@amnesty.org.ua.

Щоб дізнатися більше про програму заходів фестивалю, завітайте на сайт http://www.f-missia.com

Джерело