Міжрічинський регіональний ландшафтний парк запрошує 20-27 липня на природничу школу “Міжріччя-2013”

gMlFM3R6oZkМіжрічинський регіональний ландшафтний парк (Чернігівщина) та ДОП м.Києва «Зелене Майбутнє» запрошує 20-27 липня до себе в гості волонтерів на традиційну літню природничу школу “Міжріччя-2013”

Природнича школа “Міжріччя” – це різновид волонтерського табору, під час якого учасники отримують нові унікальні знання та навички, натомість допомогать парку в проведенню моніторингу та розвитку інфраструктури!

В програмі школи – теоретичні і практичні заняття на природоохорону та інші тематики, природничі тренінги! З детальною програмою можна ознайомитись в соцмережах та на сайті парку. Тренінги та практичні заняття будуть вести адміністрація парку та члени дружини охорони природи (ДОП) м.Києва.

Школа буде цікава як для майбутніх біологів та членів природоохоронних організацій,так і для тих хто просто хоче провести з користю час на природі,відпочити,набратись яскравих вражень та нових знайомств :)

Виїзд з Києва – вранці в суботу 20 липня, назад повернемось ввечері суботи 27 липня!

Нажаль, Міжрічинський РЛП взагалі не має державного фінансування і тому з учасників природничої школи буде зібраний організаційний збір в 200 грн.

За ці гроші адміністрація парку забезпечить :
Проїзд з Києва в с.Отрохи та назад
Проживання в гостьовому будиночку парку
3-разове харчування (сніданок-перекус-вечеря) протягом всього періоду

В гостьовому будиночку є криниця,холодильник,мікрохвильова плита,компьютер, мультимедійний проектор, GPRS-інтернет, ліжка на потрібну кількість людей. На території садиби парку є літній душ, в 5 хвилинах – ставок з невеличким пляжем.

Учасники отримають сертифікати про проходження природничої школи, сувеніри від адміністрації парку та можливість безкоштовно користуватись в майбутньому наявною базою парку ( проживання в будиночку,прокат туристичного спорядження (байдарки, казанки тощо)

Якщо у вас не виходить приїхати на цілий тиждень то це не проблема,просто повідомте організаторів на які дні ви зможете долучитись, від РЛП тричі на день ходить автобус до Києва

Більше інформація в соціальних мережах або за телефоном 095 255 33 22 Петро interfan.ua@gmail.com

http://dniprodesna.org.ua

http://vk.com/rlp2007

https://www.facebook.com/events/528934073832660/