Проект “Школа освітніх консультантів” – 2013

 

neoldouФундація Central European Academy Studies and Certification (CEASC), Польща  та проект “Освіта без кордонів” оголошують відбір учасників проекту  “Школа Освітніх Консультантів” – 2013.

 

Навчання в рамках проекту відбуватимуться в форматі 1-денних Шкіл (1-й рівень), 1-2 денних Шкіл (2-й рівень) та 3-денних Шкіл (третій рівень) протягом 2013 року у містах Київ, Харків та Дніпропетровськ (1-й та 2-й рівні Школи) та у м. Люблін, м. Варшава та м. Бидгощ, Республіка Польща (3-й рівень Школи).

        

Починаючи з 2010 року в рамках проекту вперше в Україні відбувається системна підготовка освітніх консультантів – людей, що володіють глибокими знаннями в сфері вищої та додаткової освіти та в змозі надавати консультації стосовно вибору першої вищої освіти, подальшої освіти протягом побудови кар’єри згідно до концепції Європейської Комісії Lifelong Learning Programme (навчання протягом життя), Бізнес-освіти (BA, МBA), післядипломної освіти, нострифікації та взаємного визнання освітніх рівнів та кваліфікацій в сучасній світовій системі вищої освіти.

 

З моменту початку першого етапу реалізації проекту (2010-2011 роки) учасниками Шкіл стали більше 350 осіб (1-й рівень), близько 140-ти осіб (2-й рівень) та 25 осіб (3-й рівень) з усіх регіонів України.

 

Учасники проекту: особи, що працюють або мають досвід роботи в освітній сфері України: викладачі, вчителі, тренери, працівники громадських організацій, керівники та працівники агенцій з працевлаштування, підготовки та перепідготовки фахівців, інші зацікавлені особи, що бачать побудову своєї подальшої кар’єри в освітній сфері.

 

Кращі випускники Школи Освітнього Консультанта після проходження перших двох рівнів Школи отримують пропозиції співпраці від проекту “Освіта без кордонів” (консультаційні послуги щодо вступу української молоді до європейських ВНЗ)

 

Реєстраційний внесок для участі в Школі – 400,00 грн. В рамках проекту учасники будуть забезпечені методичними  та навчальними матеріалами, обідами, кава-перервами протягом навчання. Вартість проживання та транспортні витрати покриваються учасниками самостійно (1-й та 2-й рівні). Всі витрати учасників у Школах 3-го рівня покриваються організаторами.

 

Найближчі дати проведення Школи 1-го рівня – 01 жовтня (вівторок) – м. Київ, 04 жовтня (пятниця) – м. Харків, 08 жовтня (вівторок) – м. Дніпропетровськ.

 

Для отримання детального опису програми Школи Освітнього Консультанта 1-го рівня та аплікаційної форми учасника прохання надіслати запит на адресу: sec.ceasc@gmail.comз приміткою “consultant”.