20 листопада у Львові демонструється фільм “Великий голод 1932-1933”

Шановні Львів’яни і гості міста!

00020 листопада 2013 року продовжується показ документально- історичних фільмів про визначні події історії України та стрічок, що формують історичну пам’ять українців із циклу «Історія в кадрі» в рамках реалізації спільного проекту Громадського руху «Зарваницька ініціатива», Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів “Тюрма на Лонцького” та Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Покази відбуваються щосереди з 15-00 до 16-00 у приміщенні ЛОУНБ (читальний зал) за адресою: м. Львів, просп. Шевченка, 13

20 листопада демонструється фільм “Великий голод 1932-1933” (2005)

Жанр: історичний, біографічний, документальний
Країна: Україна
Телеканал / кіностудія: Телеканал “1+1”
Режисер: Едуард Лозовий, Павло Овечкін
Сюжет:
Голодомор. Україна, ХХ століття. Не маємо права забути.
“Награбоване в українських селах зерно радянська влада пароплавами і потягами вивозила за кордон. За золото для диктатури пролетаріату. А українські селяни гинули з голоду…”
“Іноземні мандрівники, які відвідували нашу країну впродовж віків, озивалися про неї одностайно: “Земля ця дуже багата і щедра”. На такій землі просто не могло статися такого. Але сталось…”
“Коли вмирає людина, зникає цілий світ. Коли мільйони ідуть у прірву, зникають цілі галактики. Якщо ти забудеш, за ким б`є цей дзвін, він битиме за тобою…”

Мова: українська

Тривалість: 00:46:58

Слава Україні та її Героям!

Запрошуємо всіх бажаючих у бібліотечний кінозал.
Адміністрація

Контакт: “Зарваницька ініціатива”, Юрко Антоняк 0503706632, jurkoant[at]gmail.com

Подія у Фейсбуці – ТУТ