Олександр Такул: Хочу надати допомогу ініціативній групі по виявленню грантожерів

На Сумщині оголосили війну грантожерам. Все як водиться – створили ініціативну групу, заклєймілі пазором і т. п. В принципі, люди досвідчені, бо хвашизм в цьому році вже здолали…

Я офіційно заявляю, що хочу надати допомогу ініціативній групі по виявленню грантожерів в нашій області. Звертаюсь до Юрий Данько по допомогу – передай, будь ласка, до членів ініціативної групи цю інформацію. Звертаюсь до тебе, бо серед моїх фб-френдів нема осіб, наближених до партії регіонів і афільованих структур.
Отже, можу надати широкий список організацій, що отримували гроші з-за кордону нашої незалежної держави від різних (незрозумілих звичайному члену партії регіонів) стуктур. Докладно можу доповісти шановним борцям “с нєізвєданим” на черговому засіданні групи, а поки коротко про наявну у мене інформацію:
1. Маю докладний список сільских грантожерів, у кількості 64 громадських організацій, які протягом останніх 5 років отримали від чуждого нам ЄС понад 1 млн. американських доларів, які злочинно витратили на ремонт сільських дитячих садочків, шкіл, сільських амбулаторій, вуличного освітлення та інших незаконних дій. Ці грантожерські організації дислокуються по всій Сумської області, а точніше аж у 12 районах. Ситуація ускладнюється тим, що ці “чуждиє” нам угруповання діють у змові з деякими елементами з місцевої влади (сільськими головами, головами райрад, і навіть, головами районних державних адміністрацій).
Але це все не ще!!! Найстрашніше те, що угоду про отримання цих брудних європейських грошей підписано особисто бувшим головою ОДА Ю. Чмирем і діючим головою обласної обласної ради Г. Михайленко.
2. Крім того, потужними грантожерськими угрупуванням є всі без виключення державні університети м. Суми. Злочинна діяльність сумських університетів триває вже майже 20 років. Брудні гроші отримуються регулярно, як самими університетами, так і окремими несвідомими співробитниками – професорами, аспирантами, і навіть, студентами!!!
3. На останок хочу зазначити, що в списку грантожерів є довгий перелік посадовців державної служби та органів місцевого самоврядування всіх рівнів, які за гроші ЄС та США здійснювали вояжі за кордон, де могли бути завербовані західними спецслужбами і тепер ведуть роботу, направлену на підрив підвалин нашої “нєакрєпшей” свідомості. Впливають на оточення з метою насадження чуждих нам ідеологій.

Буду вдячний шановним членам ініціативної групи за увагу і об”єднання зусиль у боротьбі за очищення України від агентів загниваючого заходу!!!

Джерело

A propos Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.