2-й Форум #євромайдан’ів збереться в Одесі

15-16 лютого в Одесі буде проведено 2-й Форум євромайданів*.

Детальна інформація про захід міститься на офіційній сторінці 2-го Форуму.

Порівняно із 1-м Форумом, який відбувся у Харкові 11-12 січня, захід в Одесі вже має як спільні риси, так і особливості.

Так, в Одесі вже не буде представника “Солідарності” Збігнева Буяка – через 10 днів після 1-го Форуму українське МЗС заборонило йому в’їзд в нашу країну. Але спостерігачі від “Солідарності” точно будуть.  Хіба що МЗС додумається у найближчі дні заборонити в’їзд в країну будь-кому, хто має стосунок до цієї організації.

Одеський Форум має багато шансів стати вже не всеукраїнським, а міжнародним. Наразі заявили про свою зацікавленість делегації з Росії, Польщі, Франції, Швеції,

На зараз зареєструвалися делегати з

Як стати учасником 2-го Форуму:

1. Делегати:  Делегатів висувають місцеві євромайдани/спільноти.
Оргкомітет рекомендує євромайданам/спільнотам дотримуватися таких принципів делегуваня учасників форуму:
– спадкоємність: тобто кожний з делегатів 1-го Форуму може претендувати на участь у 2-му, а у разі неможливості приїхати має потурбуватися, аби максимально передати інформацію та досвід своім наступникам (таким чином ми рухатимемося вперед швидше);
– розширення (участь представників євромайданів/спільнот, які не були присутні на 1-му Форумі дуже вітається і заохочується)
– оновлення: оргкомітет вважає доцільною помірну ротацію у складі делегацій, які брали участь у 1-му Форумі.

Для реєстрації потрібно:
– для тих делегатів, які брали участь у 1-му Форумі достатньо написати листа в розсилку із підтвердженням своєї участі (для цього створено окрему тему в розсилці);
– для нових учасників треба заповнити реєстраційну форму та надати відео, яке підтверджує повноваження від євромайдану (посилання на відео вноситься у реєстраційну форму).
При висуванні делегатів просимо зважати на рекомендації  (+бекапна сторінка) щодо делегатів, прийняті на установчій конференції (повний текст резолюції та відеозапис конференції)

Делегати від Мережі  Євромайданів світу обираються і реєструються за загальною процедурою, прийнятою для усіх Євромайданів/спільнот.

2. Спостерігачі:

Запрошуємо спостерігачів
– які мають певні конструктивні пропозиції до Форуму;
– мають суспільний авторитет;
– представників міжнародної спільноти.
Для реєстрації потрібно заповнити реєстраційну форму.
Просимо взяти до уваги, що через об’єктивні обставини надання заявки не гарантує участі у якості спостерігача.
Усі спостерігачі, які будуть узгоджені оргкомітетом, отримують персональні запрошення.

При реєстрації спостерігачами просимо зважати на рекомендації  (+бекапна сторінка), прийняті на установчій конференції (повний текст резолюції та

Контактна інформація оргкомітету Форуму – на офіційній сторінці

=========

* 03.02.1929 створюється Організація Українських націоналістів на чолі з полковником Євгеном Коновальцем. 03.02.2014 створюється локальний оргкомітет Форуму в Одесі*.

ЗМІ наразі повідомляють, про посилені заходи охорони Форуму з боку Чорного моря.

logo_forum

A propos Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.