Майдан… Віче… Прапори…

Напевно, в складні часи, які переживає наша країна, кожен крок підтримки має особливе значення. Навіть, якщо він символічний.

Те, що відбулося сьогодні на Майдані, вразило тисячі присутніх. Представники іноземних держав пронесли через Майдан прапори своїх країн. Пронесли гордо, під звуки шотландської волинки.

Дивлячись на це дійство, починаєш розуміти факт, наскільки великий проміжок часу відбувалось зомбування нашої свідомості, нав’язування їй чуждих та інколи нелюдських поглядів імперії зла. В той час, як благородні нації, готові підтримати Україну, знаходились поряд – від Польщі до Австралії. На цій маленькій планеті Земля.

Дякуємо!

2 Commentaires

  1. От слухаю на Громадському по 1 каналу генерала. Він каже що Янукович знищив боєздатність Української Армії, якого обрали Президентом Донецьк, Луганськ, Крим і Харків, а також Дніпропетровськ і Запоріжжя. То хтось мені може дати логічну відповідь: Нащо Україні Донецьк, Луганськ, Крим, Харків? Щоб вони знову обрали нового Януковича і він добив і донищив те що є?

    Все одно ці області будуть дальше голосувати за того хто буде далі розвалювати Україну і пхати її в лапи Росії.

  2. Раз в житті цей огидний, боязливий і сцикливий Київ, якщо він дальше хоче дійсно називатися столицею настав час хоч трусливою рукою негайно прийняти і підписати цивілізований Закон України про легалізацію, продаж, використання і застосування бойової зброї цивільними громадянами України. За приклад можна взяти Естонські, Молдовські чи закони інших держав.

Les commentaires sont fermés.