Прес-центр Комітету виборців України «За чесні вибори — 2014!» працюватиме у Харкові

kharkivcvu@ukr.net
вул. Ченишевська, 4/6, Культурний центр «INDIE» (вхід з двору)
+38095 002 44 53

 

Прес-анонс

25 та 26 травня в Харкові працюватиме прес-центр Комітету виборців України «За чесні вибори — 2014!».

Прес-центр надаватиме оперативну, неупереджену, професійну та достовірну інформацію про перебіг виборчого процесу для журналістів регіону, громадських організацій, іноземних спостерігачів, представників штабів кандидатів та широкої громадськості.

Прес-центр надає безкоштовний хостінг прес-заходів для політологів, соціальних дослідників, громадських моніторингових організацій та політичних сил.

Надається доступ до найбільш повних та свіжих звітів зі спостереження за виборами, розсилка оперативної інформації, безкоштовний доступ до мережі Інтернет, трансляція важливих телевізійних програм.

Щоб отримувати регулярну інформацію, ви можете підписатись на розсилку за адресою kharkivcvu@ukr.net, на оновлення сторінок ХОВ ВГО КВУ у соцмережах https://www.facebook.com/groups/391476797662308/?fref=ts, http://vk.com/club70326263.

Для участі у заході у якості спікера, прохання зв’язатись з організаторами за вказаним телефоном.

Для преси! Графік брифінгів представників штабів кандидатів, голів ОВК, спостерігачів від громадських організацій, т.д. буде надано додатково, розсилкою з kharkivcvu@ukr.net, також  слідкуйте за оновленнями нашої сторінки в соціальних мережах: https://www.facebook.com/groups/391476797662308/?fref=ts та http://vk.com/club70326263.

З міркувань безпеки просимо надіслати попередню заявку на акредитацію будь-яким зручним способом, сказавши назву медіа, ім’я та прізвище журналістів та операторів.

Брифінги в день голосування,  25 травня, заплановано в період з 13:00 до 19:00.

Брифінги транслюватимуться на каналі Майдан Моніторинг https://www.youtube.com/user/ukrainianreport

 Час роботи прес-центру: 25 травня з 8:00 до 00:00 годин, 26 травня с 9:00 до 18:00.

 Прес-центр організовано за підтримки Інформаційного центру «Майдан Моніторинг» та Харківського Автомайдану.

 * * *

 Проект виконується у партнерстві всеукраїнською громадською організацією  «Комітет виборців України», громадянською мережею  «ОПОРА» та Європейською платформою за демократичні вибори за фінансової підтримки Європейської комісії та Фундації Німецько-Польської Співпраці. Зміст даної публікації є предметом виключної відповідальності виконуючих партнерів і не відображає точку зору Європейського Союзу.