Досить панькання з Путіним

Неважливо чи російські військові, які координують дії бандтів на Сході України дали наказ збиття літака, чи зробив це місцевий ватажок. За цей злочин відповідають росіяни. Вони довели до фактичної окупації української території, вони постачають бандитам військову техніку та проводять їх вишкіл. Отже за страшне звірство пов’язане з авіакатастрофою і загибеллю близько 300 пасажирів відповідає Росія та її президент.

Путін не перекине відповідальності за цей жахливий злочин, бо саме його рішення спричиняють загибель людей в Україні та дестабілізують незалежну державу.

До такої поведінки Путіна заохочували деякі західні держави, а зокрема Німеччина, Фпанція, Італія чи Греція. Тому-то, ці проросійські держави також поносять відповідальність за збиття лайнера Малайзійських авіаліній.

Путін не вагався з підриванням житлових будинків в Москві, щоб почати наступ на Чечню. Він не вагався вбивати своїх противників, в тому числі журналістів. Ніхто не зупинив його перед агресією в Грузії чи в підтримці бандитського режиму в Придністров’ї. Врешті-решт він довів до анексії Криму та викликав бунт на Донбасі. Слід пам’ятати, що за його правління на території Росії дійшло до авіакатастрофи польського літака.

Захід і вільний світ не можуть дозволити, щоб Путін вважав себе безкарним та вкривався за якимись сепаратистами, бо це просто російські найманці. Гроші та інтереси не можуть виправдовувати злочинів Росії, приховувати агресії, нещастя та людських жертв. Не повинні відбуватися також політичні зустрічі політиків Заходу з найбільшим терористом світу, як це відбулося нещодавно на завершення чемпіонату світу з футболу в Бразилії.

Джерело: ”Koniec cackania się z Putinem” by Stanisław Janecki
”W sieci” № 30
Ромістив: Андрій Сидор