В очікуванні тривожної зими. Що готує Росія?

Плани у ворога приблизно такі.

Холодної осіні почати “народні повстання” в запорізькій та херсонській смузі, які ведуть суходолом до Криму. Під виглядом стихійно виниклих ополченців закинути туди російські війська, кримнашівську “самооборону” та залишки донецьких біженців на півострові.

Готувати театр військових дій по придністровсько-одеському кордоні, головний сенс маневру – відтягування сил та відволікання уваги. Але супутно – і підняття уваги Заходу щодо теми “саморуйнування України”.

Виступи ідіотів на прикордоних із західом областях і районах України – хотім в шенген, хотім в румунію, хотім в угорщину, хотів в єс. “Хватіт корміть донбас” плавно переходе у правобережність, окремішність і самобутність “європейських” районів.

Посилення в східноєвропейській пресі і радикально правих політичних групах кампанії “розберемо історчині шматочки України собі”, активне цитування і вброс в українські медіа, провокування взаємної жорсткої полеміки.

Тиск трубою – відключення енергоносіїв, перевірка на готовність населення до газових бунтів, також шантаж Європі, підняття теми “хахли тирять газ” на яку згодом спишуть всі недопоставки.
Чинити тиск на біларусів з метою створення нового плацдарму у “трикутнику дружби”, спільне пограниччя трьох країн. Перспектива – блискавичні операції в сумщині і чернігівщині, підступ до Києва, поширення мислеформи “Київ – прифронтове місто”.

Серія викритих терактів в Криму, з причетністю татароісламістів та бандерофашистів, як привід задіяти кримську групировку окупаційних військ на схід та захід від перекопу.

Поширення в тилу рухів “хватіт воєвать”, хотім міра, нєт войнє, зіткнення їх з вболівальниками і ветеранами АТО, націоналістами. Активізація старих політичних сил, тепер вже під антивоєнними гаслами, запрошення їх на переговори як “народних послів миру”.

Критика на президентуру одночасно з трьох боків – що воює всупереч мирним планам, що замиряється і зливає, що погано воює і можна краще: тиражування меседжів, які оголошуються щиро, і вброс заготовок та інформаційних приводів.

Задіювання західних партнерів на дипломатичний тиск з метою укладення Україною все нових і нових невигідних угод – щодо економики, політики, внутрішнього устрою, зовнішньої орієнтації.
Інспирація антисемитизму та гучної реакції єврейства на укрофашизм, утиски інших національних громад.

Взагалом, нічого якісно нового. З кожним явищем ми вже зіткались, головне – не упускати з виду жодного напряму і протидіяти на випередження.

Олександр Татарчук

A propos Кохановська Тетяна 31 Articles
Аналітик ГО ІЦ "Майдан Монітринг", культуролог, фахівець з інформаційної безпеки.

1 Commentaire

  1. В українській системі юриспруденції вже не раз закривали очі на незаконні прецеденти. Але із вогнепальною, бойовою зброєю і масовими вбивствами, ще ніхто не наважувався чинити беззаконня і залишати прецеденти які прямо суперечать Кримінальному Кодексу України.
    Отже, що маємо для законнослухняних громадян:
    1) Якщо законнослухняний громадянин торкнеться автомата АК, ПК, РПК і не зявить у МВС йому, згідно відповідних статей Кримінального Кодексу України, інкримінується 15 років ув’язнення із конфіскацією.
    2) Якщо законнослухняний громадянин мав інформацію про володіння іншими особами АК, ПК, РПК і не повідомив у МВС йому, згідно відповідних статей Кримінального Кодексу України, може інкримінуватися до 15 років ув’язнення із конфіскацією.
    Що ми маємо для убивць, маніяків і ґвалтівників:
    1) Якщо ти з Донецька чи Луганська і маєш від когось з Кремля ліцензію на вбивство українців на території України тоді тобі на все насрати. Ти можеш на території України масово вбивати, катувати, ґвалтувати, використовуючи АК, ПК, РПК, міномети, Гради, БТР, танки, Буки…
    Що робити для щасливого майбутнього:
    1) Негайно ліквідувати існуючу систему юриспруденції в Україні як систему яка містить законодавчі прецеденти амністії убивць, використання стрілецької і бронетанкової зброї для зміни системи влади та масового вбивства держслужбовців України і законнослухняних громадян України на території України.

    http://www.facebook.com/militarysecretsrussia

Les commentaires sont fermés.