Чеченці та українці разом виграли важливу битву проти Росії

Щойно колегією суддів Приморського суду м.Одеси було оголошено вирок чеченцю, колишньому громадянину Росії, Адаму Осмаєву, якого на початку слухання Прокуратура звинувачувала в участі у підготовці теракту проти особи, якого весь світ наразі ідентифікує як Хуйло.

Нещодавно прокуратура раптом прозріла і змінила обвинувачення. З “вбивці Путина” Адам Осмаєв блискавично перетворився на людину, яка необережно побавилася вибуховими речовинами, а “намір здійснити теракт на території іншої держави не знайшов свого документального підтвердження”, як повідомила вчора у судовому засіданні представниця прокуратури.

Представниця прокуратури полишає поле бою після оголошення вироку

А.Осмаєв визнав свою вину по 3-х статтях (необережне поводження з вибуховими пристроями, пошкодження майна та використання посвідчення особи, яке містить недостовірні відомості).
В результаті суд визнав, що Осмаєв призначене покарання відбув за період слідства та судового розгляду, що в сукупності тривало 2 роки 9 місяців та 14 днів й звільнив чоловіка з під варти безпосередньо в залі суду.

Ця подія безперечно є важливою перемогою українського та чеченського народу у тепер вже спільній війні проти агресора.

Втім, виграно битву, але ще не війну.
У нашій боротьбі за незалежність дуже важливим є недопущення в подальшому використання Прокуратури та СБУ в якості инструментів спецоперацій ФСБ, чому у цій історії є прямі докази.

Більше деталей по справі у фейсбуці –  Спасти Адама Осмаева

A propos Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.